Menu
10 Comments

Intre “dumneavostra jurnalistii” si “ba baiatule”

E luni. 25 iunie. Mare sarbatoare la maritul palat al ‘razboinicului luminii’, ca doar e ziua de nastere a personajului cu pricina si unde mai pui ca si ‘Regele’ s-a intors in iarba..in iarba de acasa, de pe Ghencea. Convocati in numar mare ziaristii au fost intampinati cu un neverosimil “dumneavoastra jurnalistii”, sintagma aruncata in zeflemea de generoasa gazda, pentru a face impresie buna la inceput.

De unde atata politete pe capul amfitrionului?, ca doar tot ei sunt aceiasi jurnalisti injurati cu naduf sau umiliti, de fiecare data cand vrea sa se dea in spectacol ‘razboinicul luminii’ pe micul ecran al televiziunilor slugarnice de apartament. Balonul de sapun al bunelor intentii nu a facut casa buna cu naravul propietarului de palat, retorica schimbandu-se gradat intr-o ironie ieftina, pentru a incheia cu apoteoteicul “ba baiatule”, ceea ce demonstreaza o data in plus consecventa in ipocrizie a ‘latifundiarului’.

In ceea ce-l priveste pe Gica Hagi, cel care ne-a adus atatea bucurii prin magia lui inconfundabila de pe dreptunghiul verde, acesta s-a transformat in personjul secundar al intrevederii de la ‘palat’, avand de multe ori atitudinea stinghera a unui scolar de clasa primara, care vorbeste timid, doar atunci cand i se da acordul si atunci fara sa jeneze prea mult asistenta. A pozat bine, a zambit, a incercat sa ne explice ca “numai impreuna’ lucrurile vor merge bine, dar parca era dintr-un alt film, coborat intr-un ‘palat’ pus pe ospat si mai putin pe lucruri serioase, unde istoriile se fac si se desfac cu repeziciunea unei tornade.

Din toata conferinta de presa, care se dorea a fi de prezentare a lui Gica Hagi pe banca tehnica a Stelei, am retinut doar ca unii si-au tras palate, aur pe pereti si masini scumpe, pe care si le parcheaza la Ghencea, unde au ajuns peste noapte patroni, iar jurnalistii sunt aia de jos, adica cei carora sa li te adresezi cu apelativul grosolan de “ba”. Apropo, cine a marcat pentru Steaua in finala de la Sevilla, ca ultima oara nu prea se stia?

Tags: , ,

10 thoughts on “Intre “dumneavostra jurnalistii” si “ba baiatule””

 1. robert says:

  Un articol de tot rahatul!!!Cred ca sunteti un cronicar complexat!
  Apropo, cine a marcat pentru Steaua in finala de la Sevilla, ca ultima oara nu prea se stia?….Cumva erai si pe stadion???
  Lasa-ne cu ‘srisuri’ din acestea…hai sa ne bucuram sau sa ne intristam de inscaunarea lui Hagi,la Steaua….nu sa fim rautaciosi…ca tot voi va vindeti ziarele pe seama lui Jiji si stati toata ziua la Palat sau pe la club…ca poate-poate m-ai aflati ceva!!!
  Da,sunt stelist,nu imi place Jiji,dar macar sunt corect.Azi sa vb despre Hagi si despre Steaua,nu despre “ba baiatule’!!!!
  Astept comentarii!

 2. daniell_io says:

  ba baiatule, voua vi se vorbeste asa cum meritati…nu sunt un fan gigi, din contra chiar, insa nici voi ziaristii nu sunteti mai prejos…stati toata ziua dupa fundul lui sa vedeti ce mai zice, pe cine mai injura, etc…asa k primiti exact ceea ce cautati…nu mai faceti atata gura…
  P.S. sa-ti mai dau un exemplu…la nunta milenara a lui niculescu au fost mai multi ziaristi decat la summitul UE…ce intrebari au adresat marii ziaristi sportivi: de unde a luat rochia, cat a costat, ce cadouri au primit?in 95 % din cazuri voi sunteti aia penibili…

 3. Mindhacker says:

  Gigi e Gigi , nu ai cum sa-l schimbi ! Poate mai bine un “ba baiatule” sincer decat un “dumneavoastra” fals 😉

 4. robert says:

  daniell_io / Mindhacker ….ati pus si voi punctul pe I!!!!
  Cu anumiti gazetari / cronicari de sport cum spun ei ca sunt….ar trebui sa se transfere la CLIVK….acolo ar face cariera!!!!!

 5. robert says:

  pardon…CLICK

 6. dan says:

  Ce tentativa de articolas ai noscocit mai nenea jurnalistule…

  Lasand la o parte faptul ca gigi e un cioban needucat, pe onoarea mea daca voi meritati un alt tratament sau un alt limbaj din partea lui sau a altuia.

  Sunteti cea mai atarnatoare specie de oameni, ca sa nu mai vb de nivelul de cultura si educatie al reporterilor si reporteritelor care pleaca pe teren doar ca sa vina seara cu ceva pt jurnalele sportive.

  Nu meritati un alt tratament

 7. La kil says:

  Sunteti jurnalisti facuti la kil, iar frankenstein-ul pe care l-ati creat (a.k.a Jiji razboinicul felinarului) a inceput sa mushte din cei care l-au adus in ipostaza de personaj media.
  Lacatus si Balint?

 8. Cosmin says:

  Comentariile majoritatii de pe acest blog sunt … penibile. Din ceea ce spun antevorbitorii mei reiese faptul ca nu-i nici o problema (mai mult, e chiar OK) ca Jiji sa-i ia la michetaux pe jurnalisti, pentru ca sunt asa si pe dincolo. Adevarul e ca oierului i s-au urcat de mult fumurile la cap, iar turma de fani pe care si-a capatat-o dupa ce a pus mana pe Steaua ii seamana intru totul. Realitatea e ca Becali e un incult, un agramat si o rusine pentru fotbalul si politica romaneasca, iar faptul ca-si permite sa vorbeasca de sus unor persoane, oricare ar fi ele, nu vine decat sa confirme mocirla umana in care am ajuns sa ne scaldam. De bine de rau, jurnalistii respectivi stiau sa citeasca, ceea ce nu se poate afirma cu certitudine despre latifundiar. In rest, nimeni nu merita sa fie jignit, fie el parlamentar, ziarist, gunoier sau comentator pe bloc.

 9. danmesser says:

  Foarte interesant e cum va intoarceti voi mereu in locurile in care sinteti injurati si balacariti in toate felurile… Nici macar masochism nu se poate numi asta…

  Lacatus si Balint, da. Si Duckadam a aparat 4 penalty-uri consecutive. Si arbitru la centru a fost Michel Vautrot. Si la semifinala cu Anderlecht eu eram pe Ghencea, in peluza Sud, usor lateral dreapta, na! 🙂

 10. dumy84 says:

  Multumesc tuturor celor care au postat comentarii vis-a-vis de materialul de mai sus. Observ cu tristete ca s-a creat o falie intre ‘noi si ei’, adica intre noi consumatorii de sport, stiri, informatii etc si ei, adika jurnalistii care alearga la 40 de grade intre aeroport, conferinte si redactii pentru a avea noi ce sa urmarim la jurnalele de seara sau a doua zi ce citi in ziare.

  Mesajul materialului a fost inteles de fiecare dupa cum a vrut sau dupa cum a putut. Cat despre intrebarea retorica din final, am pus-o pentru a scoate in evidenta ca cel care se vrea a fi ‘stapan’ la Steaua nu are nici cea mai mica idee despre trecutul si istoria clubului ros-albastru.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza