Menu
0 Comments

07.07.07 sau frenezia cifrelor!

Am asteptat cu infrigurare incheierea zilei de 7 iulie 2007 pentru a posta cateva ganduri, pentru ca nu am vrut sa deranjez ‘fatidicul’ 777. Mai toata lumea a fost cuprinsa de o frenezie ciudata in fata acestui 7 iulie 2007. Pentru mine cel putin, lucrurile au stat cat se poate de normal, fara sa mi se intample ceva deosebit sau iesit din comun.

Nici nu m-am insurat, asa cum au facut cateva zeci de mii de indragostiti din State si nu numai, dar nici nu am castigat la vreun joc de noroc, din simplul fapt ca nu ma pasioneaza. De un singur pot fi insa sigur: pe 7 iulie 2007 a pornit la drum o noua editie a Turului Frantei, in premiera de la Londra, iar caldura galbenului care invaluie intreaga competiei mi-a inundat spiritul.

Astept, cu la fel de mare interes, ziua de 8 august 2008, poate cine stie, ma insor ca americanii sau am noroc la 6 din 49 :)) Un lucru e cert insa. Se vor gasi din nou multi sa scoata in evidenta alte semnificatii mistice ale cifrei respective. Dupa care va urma 9 septembrie 2009 si tot asa…

P.S. In acest moment am cate sapte mesaje postate in sectiunile Ganduri, Politica si Sport 😀

Tags: ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza