Menu
3 Comments

Mesajul 1000 pe Forum

Au trecut aproape trei ani de cand un bun prieten mi-a recomandat Forumul Onlinesport sau mai bine Grupul pentru Dialog Sportiv, un loc unde stau laolalta cei mai pasionati oameni ai fenomenului sportiv si discuta cele mai incinse subiecte ale momentului.

La inceput timid, am prins gustul acestei noi provocari pe parcurs si iata ca astazi am bifat alaturi de prietenii mei mesajul cu numarul 1000…coincidenta sau nu in threadul dedicat Turului Frantei. Multumesc pe aceasta cale celor care au fost alaturi de mine in acesta incercare.

Desi poate unii vor privii cu ignoranta si dispret acest mesaj, eu ii invit doar sa se inscrie pe un Forum, oricare ar fi el, si sa scrie mesaj dupa mesaj, sa propuna subiecte noi si sa-si sustina ideile in limitele bunului simt, si apoi sa-mi spuna ce sentiment ii incearca cand ajung la mesajul cu numarul 1000.

Eu primesc cu bucurie aceasta cifra rotunda pentru ca intotdeauna am pretuit lucrurile simple si aparent marunte, dar care au avut o puternica incarcatura emotionala si spirituala. Asta sunt eu: dumy84 de pe Forumul Onlinesport.

Tags: ,

3 thoughts on “Mesajul 1000 pe Forum”

 1. iulya says:

  Felicitari si la mai multe !!!

 2. valb says:

  si eu sunt pe forum, asa ca iti inteleg perfect bucuria. sper sa ne intalnim si sa discutam si acolo. oricum, tare stirea cu silvert, nu?

 3. dumy84 says:

  @ iulya Multumesc 😉
  @ valb Te-am reperat la thread-ul de ULEB Cup, dupa reclama la blog 😀

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.