Menu
3 Comments

Interviu cu mine

Am primit zilele trecute o leapsa de la prietena Luminita si a venit timpul sa raspund la cele 13 intrebari. Multumesc 😉 De notat ca noua leapsa este conceputa ca un interviu. Foarte interesanta mi s-a parut, astfel incat o dau mai departe catre Relansatus, Lamya, Cristia, Iulya, Dr.Vampire si UnJurnalist.

1) De ce ai acceptat leapsa aceasta?

Pentru ca mi-a placut si ideea de leapsa pe blog este una interesanta in general.

2) De cand esti in blogosfera?

De la inceputul lunii aprilie 2007.

3) Cum ai ajuns sa iti faci blogul?

Fiind zi de zi cu tastatura in brate mi-am spus ca trebuie sa incerc si aceasta noua provocare, sa vad daca am ceva de spus, daca oamenii apreciaza si mai ales daca pot tine ritmul.

4) Care este primul blog pe care ai intrat vreodata?

Primul blog pe care am intrat a fost cel al lui Vadim.

5) Enumera 3 lucruri pe care le crezi importante ca sa reusesti în blogging.

In primul rand trebuie sa ai ceva original, care sa te departajeze de ceilalti, apoi trebuie sa prezinti o oarecare seriozitate si nu in ultimul rand sa fii prompt (Cazul ideal).

Nota: Dupa cum se poate lesne observa, blogosfera gusta, la fel cum se intampla si in viata reala, scandaluri, stiri de la ora 17 s.a.m.d.

6) Cel mai citit blog de catre tine.

Sunt mai multe. Nu pot da nume pentru a nu crea anumite discrepante intre unii si altii. Toate blogurile imi sunt dragi daca sunt pertinente si nu prezinta tot felul de aberatii si idei degenerative.

7) Alte bloguri pe care le mai citesti.

Cele existente in prezent in Blogroll si cele listate pe http://ro.wordpress.com

8 ) Care platforma de bloguri o consideri cea mai buna? (ex. Haipa, Blogger etc.)

Aceasta intrebare mi-am pus-o si eu de multe ori. De ce am ales WordPress si nu Blogspot sau altceva. Cum clivajele domina existenta cotidiana orice am face si aici am fost nevoiti sa alegem, asa cum pana la urma este corect sa se intample. WordPress consider ca este cea mai buna platforma atata vreme cat ai in vedere textul. Daca vrei sa vii ‘pe piata’ cu animatii, video si alte optiuni, atunci Blogspot este solutia. Deci, una peste alta WordPress Rullz, ca sa ma exprima mai plastic. 🙂

9) Este important traficul pentru tine?

Depinde din ce perspectiva te raportezi la trafic. Daca ai blog si tintesti sa scoti bani din asta este important. Daca e vorba doar de placere (asa cum se intampla in cazul meu spre ex.) traficul este important in masura in care certifica valoarea paginii. Cifrele adunate zi de zi sunt ca un bilet de voie care ma determina sa continui demersul meu.

10) Sunt importanti banii pe care i-ai putea obtine din reclame?

Daca ar fi sa vina este foarte bine, iar daca nu vin de asemenea este foarte bine. Nu asta e scopul primordial!

11) Cel mai urat blog pe care l-ai vazut?

Am cateva care mi-au creat greata de-a lungul timpului, dar prefer sa nu le fac reclama gratuita 😀

12) Consideri ca e un lucru vital sa ai un domeniu .ro/.net/.com etc. ?

Nu neaparat vital, dar iti confera o oarecare personalitate in lumea bloggerilor.

13) Parola cu care te loghezi la blog?

Sigur ca da. Chiar sunt deschis catre colaborari si invitati care sa publice la mine. Daca sunt oferte astept un semn pe e-mailul de la contact. Ne intalnim si discutam chiar si despre parola 😀

Multumesc inca o data Luminitei pentru posibilitatea acestui ‘interviu’ cu mine 😉

Tags: , , ,

3 thoughts on “Interviu cu mine”

  1. Luminita says:

    cu placere! 🙂

  2. valix says:

    Chiar interesanta “leapsa”, la un post de genul asta chiar nu m-as fi gandit. E chiar original. La inceput nu intelesesem ideea de blog, dar dupa ce m-ai ” introdus” in atmosfera am constatat ca e chiar interesant, dar exact ce spuneai tu, atata timp cat citesti informatii sau pareri pertinente, serioase ( chiar daca sunt prezentate intr-un mod comic ) si originale. Ceea ce faci tu zilnic pe blog se vede ca e din placere in primul rand, asaca eu te sustin in continuare, mai ales ca aduci subiecte care ma pasioneaza in mod real. In clipa asta inspiratia mea e “obosita” , asa ca-ti “bag” un cliseu. Tine-o tot asa !

  3. dumy84 says:

    Multumesc pentru aprecieri Valix 😉

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza