Menu
4 Comments

Aprilia a prezentat noul model RSV 4

Constructorul italian Aprilia a lansat, luni seara, modelul RSV 4 prin care isi va face revenirea in Campionatul Mondial de Superbike in sezonul 2009, dupa o absenta de sase ani din aceasta competitie. In fata unei asistente numeroase, nu mai putin de 1200 de oameni luand parte la evenimentul din Noale, oficialii de la Aprilia au anuntat ca dupa succesul inregistrat in 2007 la clasele 125 cc si 250 cc ale Motomondialului de Viteza, cand au fost castigate toate cele patru titluri puse in joc, a venit timpul relansarii proiectului in patru timpi.

foto: www.aprilia.com

Mai multe amanunte despre lansarea noului model Aprilia si planurile de viitor ale gruparii italiene pot fi obtinute accesand acest link.

Tags: , ,

4 thoughts on “Aprilia a prezentat noul model RSV 4”

 1. Vallixx says:

  Wow, super. Eu unul nu sunt fan motociclism, sau cel putinpot spune ca sunt fan automobilism mult mai mult decat motociclism. Cu toate astea, am idee despre ce inseamna o motocicleta. Desi ii apreciez pe japonezi ( Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha…) sau pe nemti ( BMW Motorrad ) , sau pe americani (Harley, Bimota ) , sau pe englezi ( Triumph ) ….totusi italienii au avut intotdeauna ceva special la capitolul moto. Intotdeauna Ducati, Motoguzzi sau Aprilia au avut ceva exotic si iti dadeau un sentiment diferit de rigoarea germana, luxul american sau performanta japoneza. Deasemenea sunt un admirator al motoarelor in 4 timpi si nu ma indoiesc ca noua Aprilia va fi un alt “mancator” de sosele sau dupa caz “mancator” de adversari.

 2. dumy84 says:

  Sa nu uitam si de constructorul Derbi, care din cate stiu face parte tot din grupul Aprilia. 😉

 3. Vallixx says:

  CORECT, numai ca Derbi a fost un nume care nu s-a ridicat atat de mult, comparativ cu rivalele. Acum banuiesc ca din ratiuni de marketing, Aprilia nici nu doreste ca Derbi sa se ridice prea mult. Cred ca se multumesc sa fie un brand “de vanzari ” ca sa zic asa, adica cu pret de Derbi si calitate si garantie Aprilia. E doar o supozitie, n-am date concrete in sensul asta.

 4. dumy84 says:

  Extrapoland putin, Derbi si Aprilia sunt precum Loganul si Clio. 🙂 Ai presupus bine, pentru ca rezultatele inregistrate la clasa 125 cc a Motomondialului de Viteza sunt graitoare in acest sens.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza