Menu
0 Comments

Vibe FM completeaza scena dance din Romania

In ultima jumatate de an scena muzicala dance autohtona a cunoscut o dezvoltare importanta in ceea ce priveste partea de radio, mixuri, emisiuni de gen si promovarea evenimentelor cu participare internationala. Industria a fost deschisa de Radio Deea, a urmat One FM, pentru ca de 1 decembrie odata cu showul lui Tiesto de la Polivalenta sa fie lansat si Pro FM Dance. Portalul Beatfactor.ro anunta aparitia unui nou post de radio dedicat muzicii electronice (house, dance, tech, trance etc.) pentru luni 7 aprilie. Avand in spate managementul si suportul Radio 21, Vibe FM vine sa se alature astfel concurentei reprezentata de One FM si Pro FM Dance.

Printre numele autohtone care vor putea fi simtite la lucrul din spatele butoanelor se numara de acum celebrii DJ Oprick si DJ Allen, ‘veteranii’ genului la 21, dar si Vali Barbulescu (salut revenirea lui in FM dupa ‘House Experience-ul’ de la Kiss – cel putin de atunci eu unul nu l-am mai auzit). Mai avem un grup venit in corporae de la fostul Radio Deea, in frunte cu DJ Andi, Liviu Hodor si Camelia Chenciu.

De asemenea sursa mai sus citata anunta introducerea showurilor externe ale lui Roger Sanchez, Paul Oakenfold si Tiesto (cel mai probabil acesta din urma cu Club Life), dar si preluarile de la Dance Department si Ministry of Sound. In Bucuresti noul post poate fi ascultat pe 92.1 KM, mai existand statii locale in Bacau (90,6 FM), Botosani (106,3 FM), Buzau (102,7 FM), Onesti (91,1 FM), Piatra Neamt (107,2 FM), Tulcea (90,2 FM) si Zimnicea (96,1), adica un fostul Radio Deea emitea pana acum ceva timp.

O singura observatie as avea de facut in incheiere vis-a-vis de targetul noului post, care potrivit directorului de programe se axeaza pe un public cuprins intre 15-22 de ani. Acum iertata sa-mi fie varsta inaintata, dar nu va suparati daca va ascult si eu, macar la inceput pentru a-mi face o idee.

P.S. Promit ca revin cu un material de analiza dupa ce voi fi urmarit timp de o saptamana noul Vibe FM.

UPDATE | Am gasit si streamul online al noului radio care poate fi ascultat la urmatoarea adresa: http://89.238.252.146:9000/

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.