Menu
0 Comments

Ferry Corsten revine cu ‘Full On Ferry’ la Ahoy

Cunoscutul DJ si Producator olandez Ferry Corsten a anuntat data si locul petrecerii ‘Full On Ferry, acesta fiind gazduita pe 1 noiembrie de celebra sala Ahoy din Rotterdam, unde in 2006 Armin Van Buuren a sustinut unul dintre cele mai apreciate evenimente din seria ‘Armin Only. Sub titlul complet de ‘Full On Ferry: The Masquerade’, Ferry Corsten va mixa alaturi de invitatii sai speciali timp de noua ore intr-un cadru special de sunet si lumini. Iubitorii muzicii electronice vor avea astfel posibilitatea sa asculte o combinatie de genuri, de la trance, progressive, si pana la electro sau house.

La fel ca in 2007 alaturi de Ferry Corsten se vor afla mai multi invitati care vor urca la pupitru, diferenta dintre ‘Armin Only’ si ‘Full On Ferry’ fiind una de abordare. Daca Armin Van Buuren prefera colaborarile cu diferiti artisti solo, Ferry Corsten propune in showul sau diferiti DJ si Producatori ai genului, pentru spectacolul de la Ahoy fiind anuntati Sander van Doorn, Eddie Halliwell, Lange, Solarstone, Marcus Schossow si Sydney Samson.

Nascut pe 4 decembrie 1973 la Rotterdam, Ferry Corsten este un apreciat DJ, producator si remixer in zona trance a muzicii electronice, fiind clasat pe locul 8 in ierarhia DJ Magazine pe anul 2007.

Cunoscut sub numele System F sau Moonman, Ferry Corsten are de aparat la cei 34 de ani ai sai renumele DJ-ilor olandezi, avand in spatele sau mostenirea mult mai cunoscutilor Armin Van Buuren sau Tiesto. Pana la ‘Full on Ferry’ de la Rotterdam, pasionatii muzicii trance il pot asculta pe Ferry Corsten in fiecare seara de miercuri, cu incepere de la ora 21, timp de 60 de minute, pe canalul ‘Trance’ al DI.FM in show-ul propriu Corsten’s Countdown.

Mai multe informatii pot fi aflate de pe site-urile www.fullonferry.com sau www.ferrycorsten.com.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza