Menu
0 Comments

Paul van Dyk la Bucuresti pe 10 octombrie

Imi amintesc si acum de ‘octombrienele’ zile ale anului 2001, cu soarele bland de toamna, cand…sau de ‘octombrienele’ nopti ale lui 2007, cu pasionantele si atat de tamaduitoarele schimburi de cuvinte, cand a inceput cu adevarat reconstructia eului. Pentru 2008 frumoasa luna octombrie nici ca putea propune ceva mai frumos si mai incitant decat o noapte nebuna de muzica, de ritmuri vibrante, de lumina, culoare si miscare pana la ultimele picaturi de energie. Dupa Tiesto si Armin van Buuren, pe 10 octombrie voi face cunostinta cu un alt maestru al platanelor si magician al sunetelor: PAUL VAN DYK. Fostul numar unu in ierarhia DJ Mag revine la Bucuresti la fix zece luni de la evenimentul organizat la World Trade Plaza. Atunci nu am putut ajunge din motive strict obiective, dar acum am rezervare in primul rand, in fata scenei, pentru o noua intalnire cu muzica si bucuria rezervata de aceasta. Evenimentul este organizat de The Mission, iar biletele au preturi de 35 RON (in urma rezervarilor online pe www.bilete.ro) si 50 RON (in seara evenimentului).

Cine este Paul van Dyk?

Pe numele sau real Matthias Paul, PVD s-a nascut pe 16 decembrie 1971 intr-un orasel din Germania comunista, devenind dupa caderea zidului Berlinului unul dintre pionierii genului trance. Timpul a trecut si Paul van Dyk s-a impus ca DJ de top contribuind la devoltarea curentului atat in Germania, cat si in afara granitelor acesteia.

In afara prezentei de la pupitru, Paul van Dyk s-a remarcat si ca producator, iesind pe piata muzicala cu cinci albume: 45 RPM in 1994, Seven Ways in 1996, Out There and Back in 2000, Reflections in 2003 si In Between in 2007, single-ul de sustinere al acestuia din urma fiind piesa ‘White Lies’. In 2005 si 2006 Paul van Dyk a terminat pe primul loc in ierarhia Dj Magazine, saptamanal artistul german realizand showul radio Vonyc Session la Aria 38.

Ne vedem la Arene. 10 octombrie. Ora 21. Reteta succesului este de acum cunoscuta dupa Armin Only 🙂

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.