Menu
0 Comments

Armin van Buuren – cel mai bun DJ in 2008

Desi rezultatele topului 100 organizat de DJ Magazine au aparut pe mai multe forumuri de profil, am preferat sa astept momentul oficial pentru a face aceasta insemnare. Nu stiu daca pentru foarte multi este o surpriza, dar cu siguranta pentru cunoscatori este deja confirmarea asteptarilor: ARMIN VAN BUUREN a fost votat pentru al doilea an consecutiv CEL MAI BUN DJ DIN LUME, fiind urmat de alti doi DJ reprezentativi pentru genul trance, Tiesto si Paul van Dyk.

Nu pot decat sa ma ridic in picioare si sa ma bucur pentru artistul olandez, care a demonstrat in acest an ca-si merita din plin locul ocupat in cel mai reprezentativ top al industriei muzicale electronice.

Cu toate acestea topurile raman doar clasamente, ierarhii, peste ani statistici. Cel mai important loc pe care un DJ sau artist de orice fel conteaza este cel ocupat in inimile sutelor, miilor si poate chiar milioanelor de fani din intreaga lume.

“It’s insane. I don’t know what i’ve done to deserve it”, a declarat Armin imediat dupa ce a fost anuntat ca pentru al doilea an la rand este numarul unu mondial.

Am luat parte la petrecerea Armin Only de la Bucuresti si am poate sute de ore de A State of Trance ascultate anul acesta. Armin a fost cu adevarat fabulos, de la prezenta scenica si pana la mixurile imbinate cu atata pricepere lasand impresia perfectiunii intruchipate in materie de trance & progressive.

Evident ca poate sunt subiectiv, ca unul ce m-am declarat fanul lui Armin, dar ca mine mai sunt multi altii, udati pana la piele de ploaia cazuta in vara la Arenele Romane. Mai sunt alti 250.000 de oameni care au urmarit in direct primul Armin Only din acest an de la Utrecht, in direct la postul public olandez de televiziune, si alti 18.000 care au fost partasi la eveniment in Jaerbeus. Acestora li se adauga alti 27 de milioane de ascultatori, care in fiecare seara de joi (21-23 ora Romaniei) sunt pe receptie la un nou episod din epopeea muzicala numita A State of Trance.

Un alt punct forte in acest pentru Armin a fost albumul Imagine, care de fapt a constituit motto-ul seriei de evenimente Armin Only. Piese precum ‘In and Out of Love’, ‘Fine without you’, ‘Going wrong’ sau ‘Unforgivable’ au facut deja inconjurul planetei, discul vanzandu-se pana acum in aproximativ 10 milioane de exemplare.

“To be honest, it doesn’t make me a lot more money when I play a nine hour set. It’s not like I want to play to 15.000 people to just show off that I can play for nine hours. It’s really that I save up all these records that I know I can’t play normally. It gives me a lot of satisfaction. It’s a lot of hard work but it’s also veryrewarding once i’ve done it”.

Armin nu ne-a uitat si nu a uitat spectacolul de la Bucuresti. Asa cum a multumit fanilor in primul ASOT de dupa eveniment, si-a amintit si acum, in interviul acordat pentru DJ Magazine.

“It was incredible. I’m not talking about light rain, it rained cats and dogs but crowd just stayed”. (Mai multe amanunte in numarul din Octombrie al revistei DJ Magazine)

Am fost acolo si imi amintesc cum din noapte s-a facut dimineata si soarele a aparut pe cer in ritm de trance… Show-ul a fost atat de tare incat in doua momente atat am mai putut spune: ‘cred ca sunt in Rai’ si ‘il iubesc pe omul asta’. Intr-adevar, asa cum spune si Armin, ‘it was incredible’.

Inchei aceasta insemnare cu urmatoarele vorbe, care spun totul despre legatura dintre mine, Armin van Buuren si muzica trance:

IF GOD IS A DJ, THEN ARMIN IS OUR GOD

P.S. :
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=keVHXFD2Xbk]

Tags: , , ,

1 thought on “Armin van Buuren – cel mai bun DJ in 2008”

  1. me says:

    perpetuous dremer the sound of goodbye..i love ittt armin remix mai faina varianta la above and beyondd

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza