Menu
0 Comments

Ferry Corsten despre ‘Twice In A Blue Moon’

Are 34 de ani, este originar din Rotterdam si din 1989 face parte din peisajul muzical olandez si nu numai. Producator si remixer in primii ani de activitate, Ferry Corsten a devenit cu timpul unul dintre cei mai apreciati DJ de trance din lume, in discografia celui cunoscut ca Ferr sau System F adunandu-se nu mai putin de sase albume.

Ultimul dintre acestea are un titlu foarte inspirat, ‘Twice In A Blue Moon’, si va fi lansat 2008, cu Radio Crash drept piesa de rezistenta. Desemnat in 2005 si 2007 cel mai bun Trance DJ din Ibiza, Ferry Corsten a ocupat la finalul anului 2007 locul 8 in ierarhia DJ Magazine, cu sanse mari de a urca mai sus in 2008.

Poate fi ascultat in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 21, pe canalul trance al Digitally Imported FM, iar pe 1 noiembrie va mixa timp de noua ore intr-un eveniment intitulat ‘Full on Ferry’, gazduit de celebra sala Ahoy din Rotterdam, unde va avea loc lansarea oficiala a noului album. Alaturi de Ferry se vor afla, printre altii, Eddie Halliwell, Solarstone si Marcus Schossow.

Acesta este in linii mari Ferry Corsten, un DJ aflat in plina ascensiune, caruia portalul trance.nu i-a luat un amplu interviu despre toate punctele sintetizate mai sus si nu numai. Puteti citi o interesanta recenzie a noului album, cum s-a ajuns la titlul ‘Twice In A Blue Moon’, despre turneele viitoare si impresiile lui Ferry dupa un back2back senzational cu Tiesto in aceasta vara la Dance Valley.

Intreg interviul cu Ferry Costen poate fi citit aici

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.