Menu
0 Comments

Markus Schulz si albumul de remixuri

Cunoscutul DJ si producator Markus Schulz pregateste pentru 27 octombrie lansarea unui album de remixuri, in fapt o editare a materialului Progression Progressed, facut public in iulie 2007. Cele zece piese de pe albumul mai sus amintit au fost remixate de-a lungul perioadei anterioare de Dj precum Andy Moor, Lemon & Einar K, Nic Chagall sau Agnelli & Nelson, nume extrem de cunoscute in peisajul trance & progressive, si constituie, dupa cum spune artistul de origine germana, “momentul potrivit de a multumi tuturor remixerilor care au lucrat aceste piese si de a inchide capitolul acestui album”.

Dupa cum spune Markus Schulz intr-un interviu acordat portalului trance.nu, principala sa preocupare dupa lansarea celui de-al doilea album a fost aceea de a gasi pentru fiecare piese un ansamblu de remixuri, piese precum “I Am”, “Fly To Colors” si “Cause You Know” devenind cap de lista in programul DJ-ilor de talie mondiala in showurile lor.

Pentru viitor Markus Schulz are ca obiectiv pregatirea unui al treilea album, privit ca o noua provocare, dupa ‘Without you near’ (2005) si ‘Progression’ (2007). Adept al stilurilor progressive si trance, Markus Schulz poate fi ascultat saptamanal in doua showuri radio, la Digitally Imported si Sirius Radio, in emisiunile Global DJ Broadcast, si respectiv Evolution.

Lista pieselor de pe ‘Progression Progressed (The Remixes)’:

01. I Am (vs. Chakra) (Mat Zo Remix)
02. Fly To Colors (Genix Remix)
03. Daydream (vs. Andy Moor) (Lemon & Einar K Uplifting Remix)
04. Perfect (feat. Dauby) (Agnelli & Nelson Remix)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6vIcpNls568]
05. Cause You Know (feat. Departure) (Nic Chagall Remix)
06. The New World
07. On A Wave (feat. Anita Kelsey) (Mark Otten Remix)
08. Let It Go (Monogato Remix)
09. Lost Cause (feat. Carrie Skipper) (Mike EFEX Remix)
10. Daydream (vs. Andy Moor) (Markus Schulz Coldharbour Mix)

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza