Menu
0 Comments

Paradis (o) trance in Armada Night la Amsterdam Dance Event

Cel mai mare festival de muzica electronica din lume si-a deschis, miercuri noapte, portile la Amsterdam, 700 de DJ urmand a incalzi atmosfera in nu mai putin de 40 de locatii pe intinderea a patru zile de sunet si culoare. Deschiderea a fost realizata de oamenii de la Armada Music, in frunte cu al lor ‘capitan’ Armin van Buuren.

Plin pana la refuz si cu toate biletele vandute cu mult inaintea primului mix, clubul Paradiso a gazduit una dintre cele mai tari petreceri ale anului. La ora 23 a inceput intreaga nebunie, americanul Blake Jarrell, urmat de canadianul Glen Morisson realizand un warm-up de exceptie in asteptarea lui ARMIN.

Cel mai bun DJ al Planetei si-a facut o intrare fabuloasa in scena, publicul vibrand inca de la primele ritmuri ale piesei ‘Unforgivable’, in varianta remixata de First State. ‘Paradisul’ trance a continuat cu Wippenberg – Chakalaka, Sunlounger & Zara – Lost si un excelent Mash Up la ‘In and Out of Love’. Nu au lipsit din program Audrey Gallagher, cu vocea sa inconfundabila, si noua creatie Ferry Corsten vs. The Prodigy – Smack My Radio Crash (Armin Van Buuren Mashup). Setul de doua ore a luat sfarsit asa cum a inceput, adica la inaltime, ‘New York City’ a lui Paul van Dyk si remixul realizat de Kyau & Albert la ‘Out of the sky’ marcand o seara memorabila la Armada Night din cadrul Amsterdam Dance Event.

Petrecerea trance & progressive a continuat cu Markus Schulz si olandezul DJ Remy pana la ora 5 a diminetii din Amsterdam, intregul show putand fi ascultat pe Afterhours.FM Radio. Interesant interviul acordat de Armin, imediat dupa terminarea setului de doua ore, acesta raspunzand ascultatorilor care au postat pe forumul AH.FM.

Astfel am aflat ca editia aniversara A State Of Trance 400 va fi una cu totul speciala, organizata in doua sau chiar trei locatii, cu un line-up pe masura. Armin a vorbit si despre planurile sale de viitor, realizarea unui nou album fiind printre prioritati, desi recunoaste ca ideal este sa gaseasca un echilibru intre turneele internationale si munca in studio. Modest, jovial si foarte placut in exprimare, Armin van Buuren a oferit un raspuns de tinut minte la intrebarea :‘te-ai schimbat de cand est cel mai bun DJ din lume?’. Armin a spus: ‘Sper ca nu (rade!). Categoric nu. Imi place muzica trance si tot ceea ce fac este din placere. Nu conteaza ca reprezint Armada sau ca show-ul meu A State of Trance se bucura de un mare succes. Muzica trance conteaza, indiferent de nume sau locul dintr-un clasament. Eu voi ramane in continuare Armin van Buuren’. Foarte frumos spus si inca o data jos palaria in fata omului si DJ-ului Armin van Buuren.

ADE ’08 continua, joi seara, cu noi petreceri, fanii genului trance urmand a se muta in clubul Cafe De Kroon, unde Solarize Agency & Granada prezinta ‘Solarize Night ade ’08 Special’, cu Leon Bolier si Andy Duguid printre invitatii speciali. Iata programul detaliat:

23:00 – 23:45 DJ Observer
23:45 – 00:45 Will Holland b2b Kane Nelson
00:45 – 01:30 Dazzle
01:30 – 02:30 Jonas Steur b2b Cliff Coenraad
02:30 – 03:30 Leon Bolier b2b Galen Behr
03:30 – 04:15 Andy Duguid
04:15 – 05:00 Re-Ward

Showul incepe la ora Romaniei 24 si va fi de asemenea LIVE pe AH.FM. Pentru ascultare urmati unul din linkurile de mai jos:

Winamp/Itunes
[“http://www.ah.fm/192k.m3u“]Afterhours Radio High Quality
[“http://www.ah.fm/96k.m3u“]Afterhours Radio Medium Quality
[“http://www.ah.fm/48k.m3u“]Afterhours Radio Low Quality

Tags: , , , , , ,

1 thought on “Paradis (o) trance in Armada Night la Amsterdam Dance Event”

  1. Animaliciul31 says:

    Hbai ca incepi sa scrii din ce in ce mai bine 😛

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.