Menu
0 Comments

A State of Trance 380 de la Seul

Surpriza placuta din partea lui Armin van Buuren, episodul 380 al emisiunii A State of Trance fiind in realitate inregistrarea LIVE din Clubul Volume (Seul/Coreea de Sud), unde cel mai bun DJ din lume a pus muzica sambata trecuta.

Armin a realizat in ultima saptamana un adevarat tur de forta in Asia, avand concerte la Seul, Tokyo, Manila si Bangkok. Cultura muzicii electronice a cunoscut o adevarata explozie in Asia, nume precum Carl Cox, Tiesto sau John Digweed fiind prezente in peisajul asiatic de mai mult timp.

Pe Cox il regasim mai mereu in Dubai, Digweed este preferat de japonezi, iar Tiesto si-a facut deja un obicei din a pune muzica in partea de Sud-Est, mai precis Indonezia, Malaysia, Thailanda. Trance-ul ocupa un loc de seama in preferintele asiaticilor, drept dovada ca In Search Of Sunrise 7 a fost produs si lansat mai intai in aceasta parte a lumii.

Revenind la A State of Trance 380, episodul este unul captivant, cu multe piese de rezistenta, de la ‘Never say never’, ‘Lost’ si pana la ‘Going wrong’ sau ‘ Crush my bitch up’. Interesant insa si remixul la piesa celor de la Nirvana, ‘Smells Like Teen Spirit’, combinatia de rock si trance fiind una exploziva.

In alta ordine de idei, Armin van Buuren sustine, sambata 29 noiembrie, penultimul eveniment din seria Armin Only, gazda megashowului fiind orasul polonez Poznan.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ViNYzsoN338]

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.