Menu
0 Comments

Scandinavia In The Mix si Ladies Night la AH.FM

Postul online Afterhours.FM propune pentru ultimele doua zile ale lunii noiembrie un regal in materie de trance & progressive. Sambata va avea loc a doua editie a ‘Scandinavia In The Mix’, program de 22 de ore in care vor mixa cei mai buni DJ din Norvegia, Danemarca, Suedia si Finlanda.

Ascultatorii vor avea ocazia sa se bucure de seturile lui Carl B, Airbase, DJ Orkidea, Daniel Kandi, Super8 & Tab, Orjan Nilssen, Marcus Schossow sau Lemon & Einar K, pentru a-i nominaliza doar pe cativa dintre cei mai cunoscuti scandinavi in materie de trance si progressive.

Dupa o singura ora de pauza, duminica dimineata la 10, doamnele si domnisoarele genului trance isi vor ocupa locurile la butoane, intrand pentru 21 de ore intr-un program numit ‘Ladies Night’.

In aceasta prima editie vom asculta mixurile lui Jennifer Rene, Claudia Cazacu, Victoria, Sophie Sugar sau Maria Maskhova, pentru a le numi pe cele mai cunoscute dintre DJ-ite. Personal astept cu nerabdare mixurile lui Jennifer Rene si Claudia Cazacu, doua dintre numele cu rezonanta in peisajul muzicii electronice.

Pentru alte amanunte accesati siteul www.ah.fm

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza