Menu
0 Comments

O finala pe cinste la Masters intre Ronnie si Selby

Era putin trecut peste ora 16 a dupa-amiezii de duminica atunci cand am primit cele dintai imagini de la Wembley Arena. Ronnie O’Sullivan si Mark Selby incepeau una dintre cele mai disputate finale din ultimii ani, demonstrand, daca mai era nevoie, ca in momentul acest sunt cei mai buni jucatori din lume.

Ronnie a condus cu 3-1, Selby a intors rezultatul la 4-3 pentru a se detasa la 7-5. Ronnie a revenit la 8-7, Selby a egalat la opt si asa am ajuns dincolo de miezul noptii in Romania. Bilele isi gaseau linistite locul in buzunarele mesei de joc, arbitrul Jan Verhaas a scos din joc o musculita, aplicandu-i o apriga lovitura de dreapta pe marginea mantei inferioare, iar jocul 18 a fost refacut de doua ori, lucru petrecut doar pentru a doua oara in istoria Mastersului.

In cele din urma a castigat Ronnie O’Sullivan, dar nici Mark Selby nu trebuie considerat un invins. Mark este inainte de toate un invingator prin excelenta, luptandu-se si castigand marea batalie cu soarta aspra care i-a fost data. A mai trecut o finala, ne-am mai bucurat o data de frumusetea acestui, am simtit fericirea break-urilor castigatoare. Cu siguranta urmeaza si alte momente demne de retinut, Openul Galez, Openul Chinei si Campionatul Mondial de la Crucible fiind in meniu.

Pentru cei care doresc sa revada in format text finala dintre O’Sullivan si Selby recomand pagina de mai jos.

Accesati aceasta pagina pentru cronica finalei.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.