Menu
0 Comments

Respect Ricky Kaka

Lasand la o parte simpatia declarata pentru culorile ‘diavolului milanez’, gestul lui Ricardo Kaka de a alege cu sufletul sa ramana la echipa din Milano nu poate fi trecut cu vederea indiferent cu cine ai tine si ce ai face.

Kaka

Mai ales intr-o lume dominata tot mai mult de o materie destul de greu digerabila de catre o minte sanatoasa, si in care spiritele sunt pe cale de disparitie, iar cele care inca mai exista sunt aruncate la cosul de gunoi al istoriei de niste ‘neica nimeni’, care au impresia ca pot cumpara sufletele la fel de bine cum isi achizitioneaza vreo masina de lux sau un loc la 7 stele in Dubai.

Ca pana la urma tot despre Dubai este vorba si in cazul lui Kaka, seicul care tocmai a achizitionat, mai in gluma mai in serios, pe Manchester City oferindu-i un salariu de 700.000 de euro pe saptamana! 😐 Mare trebuie sa fi fost tentatia acestei sume si nu stiu cati ar fi rezistat. Sunt multi care si-ar pune pielea la bataie pentru mult mai putin.

Nu-l cunosc personal pe Kaka si nici nu as avea de unde practic, dar l-am urmarit inca de la aparitia in fotbalul italian aproape meci de meci. Este de ajuns sa-l privesti o singura data si sa-ti dai seama din ce aluat este facut. Nu s-a laudat niciodata ca ar fi vreun ‘ciocan pneumatic’ la capitolul femei si nici nu a fost fotografiat vreodata la 5 dimineata iesind pe sapte carari din vreun club de noapte sau mai stiu ce bodega cotata la cinci stele de ‘lumea buna’. Dimpotriva. Este casatorit si are chiar un copil, iar pe terenul de joc ramane acelasi copil teribil al driblingului si al tehnicii desavarsite.

Pentru toate acestea si pentru ca a rezistat tentatiei de a lasa materia sa-i inlantuie sufletul ii port toata stima si tot respectul din lume lui Ricky Kaka.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza