Menu
0 Comments

The Mission Dance Weekend 2009, o mare dezamagire

Anuntat cu mare pompa si promovat intens pe canalele media de specialitate si nu numai, The Mission Dance Weekend nu s-a ridicat nici pe departe la asteptarile investite, cel putin de mine si mai stiu cativa, in eveniment.

Inca de la inceput trebuie subliniat ca locatia aleasa este mai mult decat neinspirata, pentru a fi elegant in exprimare, Plaja Hanul Piratilor de la Navodari lovindu-te inca de la prima vedere cu un puternic aspect rural si rudimentar pentru un astfel de eveniment.

Ajuns la fata locului dupa ce ai asteptat minute bune la coloana de masini creata pe soseaua dinspre statiunea Mamaia ai parte de alte surprize, locul de parcare fiind ca si inexistent. Bineinteles ca traim in Romania si ne descurcam, iar oamenii locului te indruma sa mergi mai in fata si apoi la dreapta. Aici surpriza. Un teren viran cu damburi, iarba, ciulini si foarte mult noroi te asteapta ‘prietenos’ sa-ti intepi o roata sau sa-ti rupi vreun amortizor sau vreo bucsa.

In fine. Odata scapat de grija locului de parcare, unul total nesigur, obscur si foarte intunecos, o iei la picior pe soseaua Navodari-Mamaia sa intri in sfarsit la concert. De la sosea si pana pe plaja sa tot fie vreo 600-800 metri prin iarba verde a salbaticului litoral navodarian, cum le place oamenilor locului sa-si promoveze zona de ‘mare’ atractie turistica.

Dupa o intarziere de 30 minute si-a facut aparitia si Armin van Buuren, omul pentru care batusem atata cale de drum. Am rezistat cat s-a putut in marea de fluiere, in promiscuitatea comportamentala a unora sau altora si pana la urma ne-am retras spre hotel cu satisfactia de a fi impartit chiar si pentru cateva zeci de minute acelasi aer cu cel mai bun DJ al planetei.

Desi aveam pachet si pentru a doua seara de concert, locatia exagerat de prost aleasa, conditiile campenesti de desfasurare si perspectiva unei noi dezamagiri ne-au determinat sa alegem alte optiuni si asa am mai doborat un mit: Dance Weekend. Se pare ca nu am pierdut nimic. Toate acestea dupa ce cu doua saptamani inainte am dat in zadar zeci de telefoane pentru a rezerva un loc de cazare in ‘mirificul’ Navodari in perioada concertelor. In loc de concluzie: mult zgomot pentru aproape nimic.

Tags: , , ,

1 thought on “The Mission Dance Weekend 2009, o mare dezamagire”

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza