Menu
0 Comments

Ferry Corsten in turneul ‘Twice in A Blue Moon: The Experience’

DJ-ul olandez Ferry Corsten a inceput in aceasta luna un turneu mondial de amploare, care va trece prin Australia, Statele Unite, Asia si Europa, ‘Twice in A Blue Moon: The Experience’ aducand in fata publicului o galerie impresionanta de piese trance si un set remarcabil de aplicatii vizuale.

Pe langa promovarea albumului cu acelasi nume, ‘Twice in A Blue Moon’, Ferry Corsten promite un show care se apropie mult ca productie si punere in scena de Armin Only sau Tiesto. Astfel, pe scena artistul olandez va fi insotit in turneu si de vocalistul Betsie Larkin, dar si de piese care au facut deja inconjurul lumii, precum Radio Crash, We Belong sau Made of Love.

Din seria de 10 spectacole avem placerea si bucuria de a-l primi pe Ferry Corsten la Bucuresti, intr-un loc ramas de legenda dupa prestatia lui Armin van Buuren din 28-29 iunie 2008. Evenimentul ‘Twice in A Blue Moon’ de la Bucuresti va avea loc in cortul special amenajat la Arenele Romane (n.r. – cei care au fost in 2008 la Paul van Dyk stiu despre ce este vorba) pe data de 10 octombrie, incepand cu 22:00.

Programul complet al seriei ‘Twice in A Blue Moon: The Experience’:

tiabm

11-09 Palace Metro Theatre, Melbourne, Australia
12-09 Hordern Pavillion, Sydney, Australia
26-09 Nocturnal Festival, Los Angeles, SUA
10-10 Roman Arena, Bucharest, Romania
14-11 TBC, Rio de Janeiro, Brazil
21-11 Forum de Beirut, Beirut, Lebanon
05-12 SaSaZu, Prague, Czech Republic
12-12 Cablefactory, Helsinki, Finland
18-12 Expo Centre, Moscow, Russia
26-12 TBC, Ljubljana, Slovenia

Tags: ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.