Menu
0 Comments

Julie Thompson si-a lansat primul album solo

Cunoscuta din turneul Elements of Life al lui Tiesto, artista britanica Julie Thompson a scos la lumina primul album solo, Feeling For Corners fiind o productie ‘lyrically honest and song based‘, asa cum declara insasi autoarea sa.

Piese precum Somewhere Inside (inclusa pe compilatia In Search of Sunrise 6) sau Do you feel me (piesa de pe albumul Elements of Life) si mai ales colaborarea cu Tiesto i-au adus notorietatea artistei originare din Norwich.

Inceputul lui Julie Thompson in industria muzicala este legat de numele DJ-ului si producatorului britanic James Holden, cei doi lansand in 2003 piesa Nothing, care a escaladat rapid topurile din Regatul Unit.

Din 2004 Julie Thompson si-a legat numele de celebra trupa britanica Freestylers pentru care a compus mai multe piese, printre care si Push Up, aparitie care a facut la vremea respectiva senzatie in randul ascultatorilor.

Pe 1 decembrie 2007 iubitorii muzicii trance din Romania au avut ocazia sa o urmareasca pe Julie Thompson in concert la Bucuresti, artista interpretand LIVE pe scena lui Tiesto piesele Somewhere Inside si Do You Feel Me.

Revenind la albumul Feeling for the Corner, acesta are 11 piese, fiind scos de Black Hole Recordings sub indrumarea producatorului Andy Duguid.

Tracklist:

1. What Will I Do? 4:11
2. Something To You 3:49
3. Shine 4:09
4. Satellites 3:22
5. I Am Yours 4:12
6. It Only Hurts 5:57
7. Temptress 4:16
8. Chains 4:50
9. How Does It Feel? 4:33
10.All Is Cold 4:03
11.My Home 8:08

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.