Menu
0 Comments

Digweed revine alaturi de Sasha la Colours

John Digweed nu mai are nevoie de nicio prezentare. La fel si Sasha. Sunt doi dintre DJ care au scris istoria muzicii electronice si care continua sa se mentina in topul ierarhiei.

digweed-sasha

Foto: Sasha (stanga) si Digweed (dreapta)

La sase ani de la ultima lor aparitie impreuna in spatele butoanelor de la Colours, Digweed si Sasha isi fac revenirea intr-un loc mitic pentru scena clubbing din Regatul Unit si nu numai, cei doi urmand a mixa, pe 3 octombrie, la The Arches (Glasgow, Scotia), in cadrul aniversarii a 20 ani de Streetrave.

Asa cum recunoaste insusi John Digweed intr-un interviu acordat pentru Daily Record, imbinarea celor doua stiluri puse in comun de el si Sasha armonizeaza ringul de dans din orice locatie a Mapamondului. “Colaborarea dintre noi a mers foarte bine inca de la inceput pentru ca, in pofida faptului ca avem stiluri diferite, atunci cand urcam pe scena reusim sa ne unim foarte bine fortele creand o atmosfera extramagica pentru public”.

Pentru legendarul Digweed ajuns la respectabila varsta de 42 ani scena muzicii electronice se prezinta in conditii bune, “multi producatori si DJ foarte buni debutand in ultimii ani, iar acestia asigura continuitatea fenomenului”.

Numarul unu mondial in materie de DJ potrivit clasamentului intocmit de revista DJ Magazine din 2001, John Digweed are inca ambitii in ceea ce priveste pozitionarea sa in ierarhie.

“Toti vrem sa ne clasam cat mai bine in sondaje si clasamente si am muncit din greu in toti acesti ani pentru a ma pastra in Top 10. Cu toate acestea, fanii sunt cei mai importanti pentru mine si de aceea mereu ofer 100 la suta din priceperea mea celor care m-au suportat in toti acesti ani”.

Cu 23 albume in colectie, multe scoase impreuna cu Sasha la cele trei label-uri pe care le detine, Bedrock Records, Global Underground si Renaissance, John Digweed se pregateste in octombrie de lansarea discului cu numarul 24. Se va numi Bedrock 11, continuand astfel proiectul inceput in 2008 si care s-a intitulat ‘Past, Present, Future’.

“Va fi un album triplu, cu doua discuri care sunt mixate de mine si inca un disc nemixat. Am vrut sa pun la un loc in acest album toate piesele inca nelansate de label-ul Bedrock si pe care le-am lucrat in ultimele sase luni. Sunt foarte multumit de rezultatul din studio, iar pisele au un sound foarte proaspat pe care nimeni nu l-a mai auzit pana acum”.

Digweed si Sasha se vor afla asadar, sambata noaptea, in Colours @ The Arches (Glasgow) pentru cinci ore de progressive house la a 20-a aniversare Streetrave. Pentru cei interesati si aflati in apropiere, un bilet de intrare costa 25 lire sterline.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.