Menu
0 Comments

Cronicar.eu este online

In sfarsit s-a intamplat ca un proiect la care m-am gandit de cateva luni bune sa prinda contur. Astfel, anunt cu bucurie aparitia domeniului http://www.cronicar.eu in continuarea activitatii intreprinse de subsemnatul, a priori, pe blogurile gratuite http://dumy84.wordpress.com (inchis in primavara acestui an) si mai apoi http://dumy.wordpress.com (lansat in iulie 2009).

Noua identitate marcheaza intrarea intr-o noua etapa a blogging-ului, dar si continuarea unei activitati in care am pus extrem de multa pasiune si care mi-a oferit de multe ori placute satisfactii intrinseci.

Ca si activitate personala in domeniu, noul proiect cronicar.eu este al treilea pe care il incep, dupa subdomeniul http://ciclismania.lx.ro (inchis intre timp, dar care a avut o prezenta activa in perioada 2006-2007) si blogul dumy84 gazduit ca si cont gratuit pe platforma WordPress.

In continuare imi propun aceeasi abordare axata pe trei piloni centrali (sport, muzica si politica), cronica, recenzia si critica fiind principalele instrumente de lucru.

Tags:

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza