Menu
0 Comments

Cassandra’s Dream

Un film in regia lui Woody Allen care merita vazut. Potrivit site-ului imdb.com filmul Cassandra’s Dream este notat cu 6.9, desi pentru povestea pusa in scena ar fi meritat putin mai mult.

Ecranizarea surprindre drama a doi frati din Londra, Ian si Terry, interpretati de Ewan McGregor, respectiv Colin Farrell, prinsi la mijloc intre impulsul de a escalada rapid scara sociala si dorinta de a se pastra in limitele moralitatii.

In cele din urma cei doi acheseaza la ideea de a comite o crima pentru a beneficia de favorurile unchiului bogat, dupa care Terry aluneca pe panta depresiei fiind pregatit sa se predea autoritatilor.

Finalul ii gaseste pe cei doi frati pe ambarcatiunea Cassandra’s Dream cu toate perspectivele frante. Ian este ucis din greseala de Terry, iar acesta din urma sfarseste prin suicid.

O drama care scoate in fata limitele umanului in fata atractiilor materiale si care demonstreaza, o data in plus, ca de cele mai multe ori fericirea sau linistea n-au prea multe in comun cu banii.

Tags: ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.