Menu
0 Comments

Digi Net Mobil, o necunoscuta pentru angajatii RDS

De cateva zile bune RDS anunta lansarea si in Bucuresti a internetului mobil de mare viteza (spun ei, dar pana la primul test privesc cu titlul de rezerva aceasta informatie) la un pret mai mult decat accesibil in comparatie cu ofertele deja existente pe piata. Numai ca intre comunicatul oficial lansat pe 8 decembrie si punerea in practica a ofertei este o cale destul de lunga. Si explic mai jos de ce. Doar traim in Romania…

Potrivit site-ului oficial al RDS exista trei tipuri de abonamente: unul de 0 lei pentru cei care au deja internet clasic fiberlink 2 si cablelink 2, un altul de 10 lei pentru cei care au internet clasic fiberlink 1 si cablelink 1, precum si pentru cei care au doar televiziune prin cablu sau satelit si un al treilea abonament, in valoare de 15 lei, pentru cei care nu au niciun fel de contract cu RDS, la aceasta din urma optiune clientul trebuind sa achite 55 euro plus TVA pentru achizitionarea modemului USB. In celelalte doua situatii acesta va fi preluat in custodie.

La centrele RDS situatia de pe hartie si din comunicat este interpretata insa dupa ureche. In prima situatie mi s-a spus sa revin cateva zile mai tarziu pentru ca nu au primit documentatia necesara, desi oferta fusese deja lansata in scris. Dupa cateva zile am schimbat locatia, dar raspunsul a avut darul de a ma arunca si mai tare in ceata. Redau mai jos dialogul dintre mine si una dintre angajatele RDS:

“Aveti net de la noi?”
“Nu. Nu am!”
“Atunci trebuie sa achitati 55 euro pentru echipament”
“Dar pe site scrie altceva, mai exact ca aceasta suma se plateste doar daca nu am niciun fel de contract cu RDS si eu am, de cablu tv. Deci ar trebui sa-l am in custodie nu?”
“Nu stiu ce sa va spun atunci. Mai bine reveniti luni seara, ca poate primim documentatia!”

De aici am inteles ca se lucreaza dupa ureche si am zis sa dau telefon totusi la centrul infoline. Raspunde un tanar pe care il intreb acelasi lucru: cum pot beneficia de serviciul digi net mobil. Imi spune ca este suficient sa am doar abonament de cablu tv, ca astfel modemul este in custodie si ca, aici iar nu se potriveste in opinia mea cu oferta, abonamentul este de 15 lei pe luna si nu 10 asa cum apare.

Ramane sa mai incerc si la un alt centru RDS, si sa revin cu amanunte. Cat despre serviciul in sine si testarea lui, o lasam pe altadata.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.