Snooker

Ronnie a debutat cu dreptul la Telford

Liderul mondial Ronnie O’Sullivan s-a incalzit mai greu in meciul cu Matthew Stevens, dar si cand a facut-o nu a mai putut fi oprit de oponentul sau galez.

Condus cu 2-0 in debutul meciului, O’Sullivan a intors rezultatul la 3-2, pentru ca mai apoi Stevens sa egaleze la trei in urma unui break de 101 puncte.

O’Sullivan a pus stapanire pe joc in stilul sau caracteristic si a incheiat victorios cu 9-3, nu inainte de a incerca in ultimul frame un break de 147 puncte. ‘Racheta’ s-a oprit la 64 puncte.

Intr-un alt meci din primul tur al tabloului principal, englezul Peter Lines (numarul 64 mondial) l-a intrecut surprinzator pe chinezul Marco Fu, scor 9-3. Urmatorul adversar al lui Lines va fi galezul Mark Williams.

Aflat la egalitate cu Rory McLeod dupa prima sesiune (4-4), Ali Carter a reusit in cele din urma sa se califice in optimile de finala cu scorul de 9-7.

Chinezul Ding Junhui s-a impus intr-un alt meci in fata englezului Mike Dunn, cu 9-5, urmand a-l intalni pentru un loc in sferturile de finala pe Shaun Murphy.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza