Menu
0 Comments

2010 la orizont

Pe ultima suta de metri si in ultimele ceasuri ale lui 2009 mi-am facut timp sa las cateva din gandurile care ma incearca despre de acum istoricul an care s-a incheiat si despre cel care abia isi intra in drepturi.

Despre 2009 pot spune ca a fost un an destul de bun in pofida recesiunii care ne-a lovit la scara planetara. In plan personal am luat unele decizii care de-a lungul timpului scurs mi-au oferit cate putin din fiecare extrema.

Peste toate insa sunt bucuros si multumit ca am incheiat un an intreg fara sa fiu nici macar o zi racit, virusat sau lovit de vreo alta afectiune (cineva acolo sus imi place sa cred ca ma iubeste šŸ™‚ )

Profesional mi-am facut treaba cum am stiut mai bine si la fel imi doresc sa fie in continuare, 2010 oferindu-ne doua mari competitii sportive: Jocurile Olimpice de Iarna (Vancuver, Canada) si Cupa Mondiala (Africa de Sud).

Muzical am continuat si in 2009 sa fiu un fidel si pasionat ascultator de trance & progressive. I-am revazut cu placere pe Tiesto (in martie la Sala Polivalenta) si pe Armin (in iulie la Hanul Piratilor). Evident ca traditia va continua si in 2010. Cum altfel ?! šŸ™‚

La capitolul premiere trebuie amintit botezul meu in ale navigatiei, excursia in Delta Dunarii fiind unul dintre cele mai placute momente ale anului. Pozele pot fi vazute in albumul Flickr existent pe site.

Tot in 2009 am decis achizitionarea acestui domeniu cronicar.eu si intrarea in categoria baietilor mari in ale internetului si, nu in ultimul rand, trecerea (definitiva) pe minunatia de Ubuntu. Nu sunt lucruri prea marete, dar pentru mine conteaza si imi fac placere zi de zi.

As mai avea inca multe de spus dar ma opresc pentru ca 2010 vine rapid peste mine šŸ˜€

In incheiere vreau sa multumesc celor care m-au citit in 2009 si sa urez tuturor un sincer si calduros LA MULTI ANI!

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.