Diverse

Oltchim de cinci stele contra campioanei Viborg

Ultimul minut al meciului de la Ramnicu Valcea a fost cu adevarat dramatic, ambele echipe trecand, pe rand, pe langa golul decisiv. Prima sansa a avut-o Oltchim care, la adapostul unui avantaj fragil de un gol, a atacat pentru a inchide meciul.

Aruncarea Cristinei Neagu a trecut pe langa poarta daneza, astfel ca detinatoarea Ligii Campionilor s-a aruncat in atac cu toate gurile de tun disponibile.

Antrenorul Jakob Vestergaard a solicitat time-out cu 18 secunde inaintea terminarii timpului regulamentar, prelungind si mai mult tensiunea din teren si tribune.

In vulcanul creat de cei peste 2000 spectatori din sala Traian, Viborg a incercat obtinerea unei remize nemeritate dupa aspectul jocului, Oltchim dominand intalnirea mai ales in prima repriza si in debutul partii secunde.

Oana Manea a luat-o in marcaj om la om pe Bojana Pavlovic, principala marcatoare de la Viborg, iar secundele se scurgea una cate una in favoarea Oltchimului.

Danezele nu au reusit sa gaseasca drumul spre poarta, ultimul cuvant avandu-l Paula Ungureanu, care a respins cu un reflex de zile mari, sinonim cu obtinerea calificarii in semifinalele Ligii Campionilor, aruncarea direct de la 9 metri a Bojanei Pavlovic. [Merita sa citesti mai mult]

Antrenorul echipei Oltchim Rm.Valcea, Radu Voina, a declarat la finalul meciului cu Viborg ca drumul spre semifinalele Ligii Campionilor este mai placut dupa trei victorii consecutive in clasament, dar ca atata timp cat si alte echipe mai au sanse la calificare echipa sa trebuia sa ramana cu picioarele pe pamant. [Vezi ce au declarat Voina, Neagu, Meirosu si Varzaru]

Asa am trait LIVE meciul dintre Oltchim si Viborg

Wimmelbild mit Absteigern
Creative Commons License photo credit: kaiser_t

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza