Menu
0 Comments

Tiger Woods si-a spalat pacatele in public: spovedanie sau stratagema?

Spasit, cu vocea stinsa si timid ca un copilandru prins dupa ce a facut o prostie, Tiger Woods si-a inceput declaratia publica la ora stabilita initial, cerandu-si in primul rand scuze fata de apropiatii sai carora le-a inselat increderea.

Discursul numarului unu mondial a semanat mai mult cu o spovedanie publica, multi apreciind ca acesta este primul pas de marketing facut pentru reabilitarea sa.

Woods a recunoscut ca si-a inselat sotia, ca a avut alte realtii extraconjugale si ca-i pare pentru erorile facute. A negat ca ar fi fost victima unui atac domestic din partea lui Elin sau ca ar fi luat vreodata droguri in timpul activitatii profesioniste.

Scuzele au fost la ordinea discursului, Woods indreptandu-si de fiecare data ochi mari si umezi spre centrul obietivului, in incercarea de a fi cat mai credibil si de a patrunde dincolo de fiecare statie TV.

Inainte de a fi jucator profesionist de golf, Tiger Woods este o afacere, o masina de facut bani, un fel de Michael Jackson pentru America de azi.

In spatele lui sunt zeci, poate sute de diverse persoane care au de profitat si de facut bani, iar in acest punct scandalul sexual in care este implicat Woods risca sa arunce in aer aceasta afacere.

Scuzele lui Tiger sunt centrate in primul rand in jurul milioanelor de dolari, omul Woods avand nevoie de o reabilitare profunda si cat mai grabnica pentru a nu-si destrama imperiul creat in atatia ani.

Despre sportul propriu zis si revenirea in circuit a spus mai nimic, intr-o fraza de final: “Voi reveni intr-o zi in golf, dar nu stiu cand va fi acea zi”. Multi spun ca intreg sezonul 2010 ar putea fi compromis.

Tags: ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza