Menu
0 Comments

Hamilton si politia australiana: exemplu de profesionalism

Puternic incins dupa antrenamentele libere din prima zi a Grand Prix-ului Australiei, britanicul Lewis Hamilton a iesit vineri seara sa dea o tura prin Melbourne cu un model Mercedes E500.

Dupa mai multe derapaje controlate, scartait de roti si fum scos pe sosea, fostul campion mondial a fost oprit de o patrula a politiei rutiere australiene.

Hamilton a fost amendat pentru conducere ‘excesiva’ a autovehiculului, i-a fost ridicat permisul de conducere, iar masina confiscata. Mai mult decat atat, un reprezentant al justitiei locale s-a sesizat din oficiu mergand pana intr-acolo incat sa ceara retragerea superlicentei de pilot de Formula 1.

Doua imagini surprinse la fata locului: poza 1 si poza 2

Sa ne imaginam situatia de fata pe Magheru, Dorobanti sau oricare alta artera de fite din Bucuresti. Un mic Hamilton autohton sau sa zicem chiar campionul britanic ruleaza ca nebunul. Vine politia, il opreste si, vazand personajul din spatele volanului, ce credeti ca s-ar intampla?

Ma gandesc la doua doua variante de raspuns:

A. Personajul in cauza este tratat ca la Melbourne

B. Ofiterul de politie il saluta cu respectuosul ‘sa traiti’ si isi cere scuze pentru deranj, spunand ca nu se va mai repeta a doua oara.

Lewis Hamilton
Creative Commons License photo credit: eugeneflores

1 thought on “Hamilton si politia australiana: exemplu de profesionalism”

  1. Vali says:

    Eu cred cu siguranta ca va fi tratat fix ca la Melbourne ….:))))

    Politia e cu noi ! Traiasca Politia Romana !
    Vrem radare, vrem semafoare nesincronizate, vrem limite de viteza aberante, vrem sosele pulbere, nu vrem locuri de parcare, vrem amenzi, vrem permise luatem, vrem tratamente inegale intre un posesor de Logan si un posesor de X5, Q7,etc, ….

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza