Menu
0 Comments

Romania, victorie dupa 4 ani cu Georgia

Echipa nationala de rugby a Romaniei a invins, sambata, selectionata Georgiei, la Bucuresti, scor 22-10 (13-6), in penultima etapa a Cupei Europene a Natiunilor, succesul stejarilor fiind unul vital pentru mentinerea in cursa calificarii la Cupa Mondiala.

In fata unui public extrem de calduros, stejarii au debutat furtunos reusind eseul in minutul 5 prin Ovidiu Tonita. Transformarea a venit din partea lui Dan Dumbrava si astfel Romania incepea perfect disputa cu Georgia.

Peste doar patru minute caucazienii au revenit pe tabela, Abuseridze reusind eseul, astfel ca scorul a redevenit egal, 7-7.

Romania a dominat jocul pe inaintare, profitand de erorile defensivei gruzine, astfel ca pana la pauza Dumbrava a mai adaugat alte sase puncte pe tabela.

Partea secunda a inceput cum nu se poate mai bine pentru Romania, acelasi Dumbrava reusind un drop gol dupa o actiune prelungita de atac in spatiul de 22 al georgienilor.

In minutul 51 scorul a devenit 19-7 pentru Romania, acelasi Dumbrava transformand o lovitura de pedeapsa de la limita 22-ul advers.

Malaguradze a adus alte trei puncte Georgiei in minutul 57, finalul fiind unul extrem de disputat.

Stejarii au respins eroic mai multe atacuri la limita terenului de tinta, reusind in cele din urma sa indeparteze pericolul.

Dumbrava a transformat in minutul 80 o noua lovitura de pedeapsa si astfel Romania s-a impus cu 22-10.

Echipa tricolora intalneste sambata viitoare Portugalia la Lisabona in meciul decisiv pentru obtinerea locului in recalificarile Cupei Mondiale.

Rugby - Romania Georgia - 13 Martie 2010
Creative Commons License photo credit: Fire_Eyes

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.