Menu
0 Comments

Above & Beyond la Liberty Parade

Nu e niciun fel de gluma sau pacaleala de 1 aprilie. Trupa de tranceri Above & Beyond a fost confirmata la editia din acest an a Liberty Parade, cel mai important eveniment de muzica electronica din peisajul romanesc.

Dupa Ferry Corsten in 2009, Jono Grant, Tony McGuiness si Paavo Siljamäki (Above & Beyond) sunt invitatii speciali din acest an ai Liberty Parade, eveniment care va avea loc pe 24 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn.

Stirea este verificata din doua surse, pagina de Twitter a lui DJ Optick si site-ul vibefm.ro, pe site-ul trupei calendarul evenimentelor oprindu-se la 1 iulie. Cu siguranta cei trei grei ai genului Trance vor fi acolo, iar show-ul este unul garantat.

Am urmarit in fiecare an evenimentul, video si mai ales audio, avand toate seturile din 2003 pana in prezent. Anul asta cred ca e cazul sa ma prezint la fata locului, desi am un singur regret, si anume ca nu se intra cu bilet, pentru a se mai cerne numarul mare al bagatorilor de seama, manelistilor gura casca si a celor care nu au nicio treaba cu fenomenul.

Tiesto @ Bucharest, 20 october 2006 (2)
Creative Commons License photo credit: zdeto

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza