Menu
0 Comments

ASOT 450 programat in Wroclaw a fost amanat

Ar fi trebuit sa fie seara finala a unui maraton de trance inceput pe 1 aprilie in Government din Toronto. Din pacate, asa cum anunta toate canalele media, tragedia a lovit intregul popor polonez prin disparitia sefului statului si a mai multor oficiali cu rang inalt.

Astfel, spre dezamagirea miilor de fani care aveau bilete la eveniment si a milioanelor care asteptau cu urechile lipite de difuzoare site-ul oficial www.astateoftrance.com anunta anularea concertului.

Pe scena ar fi urcat Markus Schulz, Cosmic Gate, Andy Moor, Giuseppe Ottaviani, Sied van Riel si Armin van Buuren. Pacat pentru toate cele intamplate.

Un cetatean britanic pe Twitter scrie urmatoarele: “450 in Poland cancelled due to death of Polish President. If that happened here & was Gordon Brown no one would give a fuck!!“.

Exista deci si alte puncte de vedere care trebuie de asemenea respectate. Pana la urma nimeni si nimic nu-i va mai aduce inapoi pe cei disparuti, dar este vorba doar de un simplu gest de solidaritate cu poporul polonez si de respect pentru memoria celor trecuti in nefiinta, mai ales ca in cazul de fata avem de-a face cu un caz atat de special.


Creative Commons License photo credit: Krug6

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.