Menu
0 Comments

Hendry, imaginea deznadejdii in meciul cu Selby

Cine ar fi crezut ca septuplul campion mondial Stephen Hendry va juca atat de slab in sesiunea secunda a meciului cu Mark Selby din optimile de finala ale Campionatului Mondial?

Dupa 4-4 la capatul primei sesiuni asteptarile erau mari in primul rand din partea scotianului. Pe Selby il cunoastem bine de acum. Finalist la Crucible in 2007, apoi dublu castigator la Masters, ultima data chiar in acest an, si castigator de Open Galez.

In pofida palmaresului sau impresionant, Hendry este in pozitia jucatorului care trebuie sa vina din urma, care trebuie sa demonstreze.

Din pacate insa pentru el si pentru cei care il privesc cu admiratie din fata micului ecran, ‘The Golden Boy’ a ratat complet sesiunea secunda, pe care a pierdut-o cu 1-7.

S-a facut 11-5 pentru Selby, dar nu scorul este cel mai ingrijorator. Neil Robertson a castigat meciul cu Martin Gould revenind de la acelasi scor in sesiunea decisiva.

Hendry pare in acest moment blocat psihic, afisand o atitudine de om resemnat, deznadajduit. Daca nu-si revine pana la ora 21 si nu crede in sansa lui pana la capat, imi este teama ca vom avea parte de o sesiune foarte scurta, poate de doar doua jocuri.

UPDATE: Selby a revenit la masa si s-a impus, fara probleme, in primele doua jocuri ale sesiunii finale. Incredibila prestatia lui Hendry in acest meci 🙁

Asadar avem un sfert de finala cat o mare finala: Ronnie O’Sullivan contra Mark Selby, in fapt o reeditare a finalei Mastersului.

Stephen Hendry

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.