Menu
0 Comments

Recomandare: Filo & Peri

Pe numele lor Dominic Filopei si Bo Pericic, Filo & Peri constituie la ora actuala unul dintre cele mai importante grupuri din peisajul muzicii electronice. Prea putin cunoscuti in Romania, cei doi fac senzatie peste ocean si nu numai, fiind foarte apreciati la nivel international.

Un italian si un croat si-au dat asadar mana la New York pentru un ambitios proiect, stilul celor doi fiind considerat’uplifting trance’, dar oricum ar fi scris pe hartie un lucru e cert: in boxe este cu adevarat ceva care merita ascultat si reascultat.

Parte a labelului VANDIT Records (pentru cei mai putin avizati este casa de productie a lui Paul van Dyk), Filo & Peri s-au remarcat in 2008 cu singleul ‘Shine On’, o piesa care a facut senzatie la vremea respectiva.

Invitati de Armin van Buuren pentru a celebra episodul 450 al showului A State of Trance, Flio & Peri au animat multimea cu un show absolut superb, de acolo si ideea acestei recomandari.

Pentru cei care doresc sa-i asculte pe Filo & Peri, recomand cu caldura sa downloadeze in playere podcastul Big Room Sound.

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.