Menu
0 Comments

Armin Only Mirage in 15 orase pe 5 continente

Armin Van Buuren, omul superlativelor, DJ-ul care nu mai are nevoie de nicio prezentare si care a cucerit o lume intreaga prin muzica si prezenta lui, a anuntat startul unei noi serii de evenimente marca Armin Only.

Prima oprire va fi de acum legendara Jaarbeurs din Utrecht, locul de unde a inceput in 2008 seria Armin Only Imagine. Pentru cunscatori este un loc sacru al genului trance, iar pentru cei aflati la inceput poate fi piatra de temelie pentru indragirea acestui stil muzical.

Potrivit portalului trance.nu, noua serie Armin Only va promova albumul Mirage in nu mai putin de 15 orase de pe cinci continente. Speram cu totii, noi iubitorii muzicii trance in general si fani ai lui Armin van Buuren in special, ca marele olandez sa se opreasca o data in plus si in Romania.

Speram sa-si aduca aminte de noaptea magica de la Arenele Romane, pe 28 spre 29 iunie cand am petrecut de la lasarea intunericului si pana la revenirea soarelui pe cer. Ploaia nu a lipsit, dar showul a fost unul de exceptie.

Mirage va fi lansat oficial pe 10 septembrie evident la Armada Music, iar Armin Only va incepe pe 18 septembrie. Dupa calcule logice, un nou show in Romania nu ar putea avea loc mai devreme de vara anului 2011. Sa speram ca asa va fi si il vom vedea din nou pe maestru in spatele butoanelor, iar in fata sa mii de oameni in delir.

Potrivit Alda Events, seria mondiala de concerte va merge pe aceeasi linie: show muzical de 8-9 ore, proiectii de lasere, jocuri de lumini si, nu in ultimul rand, prestatiile live ale artistilor care au colaborat pe albumul Mirage.

Iata ce spune insusi Armin Van Buuren: “Pentru mine, Mirage este tot ce am simtit mai bun din euforia declansata oamenilor in timpul seturilor mele. In acest album se regaseste pasiunea mea pentru muzica, pe care o impartasesc cu toata lumea. In timpul spectacolelor primesc din partea publicului un fel de energie pozitiva de care ma bucur 200 la suta. Aceasta este senzatia pe care vreau sa o exprim in Mirage”.

In alta ordine de idei, biletele pentru Armin Only de la Utrecht au fost puse in vanzare pe site-ul www.arminonly.com incepand cu 24 iunie. Urmariti in continuare acest site pentru a vedea si celelalte

Tags: , , , , , , , , ,

1 thought on “Armin Only Mirage in 15 orase pe 5 continente”

  1. Eddy says:

    Acum poti asculta chiar la tine acasa cele mai noi seturi ale unora din cei mai buni Dj ai planetei.
    Voi enumera cativa pentru a fi cat mai convingator: Armin van Buuren, Tiesto, Above & Beyond, David Guetta, Markus Schulz si lista poate continua.
    Nu trebuie decat sa ascultati emisiunea “4 Trance Lover” de la Radio H in fiecare sambata de la ora 21.
    http://www.radioh.ro/live.m3u

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.