Menu
0 Comments

‘Spartacus’ Andy Whitfield a inceput marea lupta cu ‘umbra mortii’

Spartacus 2010

Cei care au urmarit primul sezon al filmului Spartacus: Blood and sand stiu ca Andy Whitfield (foto) este actorul care interpreteaza rolul gladiatorului Spartacus.

La fel de bine multi cred ca si-au pus intrebarea unde este sezonul doi, unde este continuarea povestii legendarului Spartacus, cel care dintr-un trac facut slav ajunge sa infrunte temuta Roma.

Desi Spartacus (personajul) s-a eliberat la finalul episodului 13 de lanturile scalviei si servitutii, conducandu-si ‘fratii’ de arme si suferinta afara din ludusul perfidului Quintus Lentulus Batiatus, actorul Andy Whitfield tocmai a inceput cea mai grea batalie dintre toate posibile, cea impotriva cancerului.

Galezo-australianul de 36 ani a fost diagnosticat in martie 2010 cu o forma de leucemie, incepand imediat tratamentul pentru o vindecare cat mai grabnica.

In arena din Capua a supravietuit in fata lui Theokoles (‘Umbra mortii’), dupa ce in prealabil trecuse prin ‘groapa mortii’, un loc unde infruntarile aveau loc dupa regula de suma zero.

Speram ca ‘zeii’ cei care l-au condus spre glorie si eliberare in film sa-i fie alaturi lui Andy Whitfield si in viata reala. Speram ca ‘Spartacus’ al nostru sa invinga suferinta prin care trece si sa revina acolo unde ii este locul.

Pe platourile de filmare, alaturi de Crixus (galul cel neinfrant), de Doctore (cel onorabil) si de toti ceilalti camarazi eliberati de sub jugul aspru al sclaviei.

Destinul lui Spartacus (personajul istoric) a fost jucat pana la jumatate si marea infruntare cu Roma inca astepta. La fel asteapta si fanii peliculei, care nu sunt putini deloc. Toate gandurile de bine si sanatate pentru Andy Whitfield.

In alta ordine de idei, regizorii s-au gandit la o solutie de rezerva pana la revenirea lui Spartacus. In vara acestui an vor incepe filmarile pentru o serie intermediara de sase episoade, care va prezenta viata celor doua personaje Lucretia (Lucy Lawless) si John Hannah (Batiatus) inainte de aparitia lui Spartacus in scena.

De asemenea, publicul ii va revedea la lucru pe Doctore, Crixus, Barca, Naevia si Ashur, personaje cheie in Sezonul 1.

Seria intermediara este asteptata pe micul ecran incepand cu ianuarie 2011.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.