Menu
4 Comments

Ruxandra Dragomir Open Romania in imagini

Vreme superba, timp ideal pentru o iesire la tenis si o atmosfera extrem de relaxanta la Centrul National de Tenis de langa Federatia Romana de Tenis.

Se intampla Ruxandra Dragomir Open Romania, turneu international feminin cu premii totale in valoare de 75.000 de dolari. Accesati imaginile de mai jos pentru a gusta putin din atmosfera competitiei si savoarea unui turneu de tenis. Jelena Dokic, Darija Jurak, Monica Niculescu, Ana Bogdan si alte cateva jucatoare pot fi vazute la lucru pe zgura terenurilor din cadrul Centrului National de Tenis din capitala.

Tags: , , , ,

4 thoughts on “Ruxandra Dragomir Open Romania in imagini”

 1. Catalin F says:

  Salutare ! Cum as putea face rost de pozele acestea ? Nu vreau sa le public pe vreun site … apar in vreo 2 poze si vroiam sa le am ca amintire. Multumesc anticipat

  1. Dumy says:

   Salut. Imi spui care dintre ele te intereseaza si ti le pot trimite pe adresa de email pe care ai folosit-o la scrierea comentariului. UPDATE: Cel mai bine intri pe contul meu de Flickr si alegi de acolo pozele care te intereseaza. Licenta este Creative Commons daca vrei sa le reproduci in alta parte. Pentru uz personal nu este absolut nicio restrictie. Toate cele bune.

 2. Catalin F says:

  Poza care se numeste “Monica Niculescu” este a 3-a poza cum dai play pe preview la poze , si a 11-a poza care se numeste “Ana Bogdan” . Astea 2 le-as vrea , daca ai putea sa mi le trimiti pe mail . Pe Flickr am vazut ca sunt doar la rezolutia maxima de 1000x… care banuiesc ca nu este rezolutia maxima a pozei . Pozele sunt ca amintire si le vroiam la rezolutia cea mai mare pentru a putea face un crop ca sa ma vad mai bine . Adresa de mail de la comment este cea reala . Multumesc frumos

  1. Dumy says:

   Da. Am sa ti le trimit pe mail la rezolutia maxima. Cu placere.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.