Menu
0 Comments

Tiger Woods in cadere libera la The Open

Liderul mondial a coborat la 3 sub par dupa trei runde.

Tiger Woods
Creative Commons License photo credit: Keith Allison

Sud-africanul Louis Oosthuizen s-a pastrat la conducerea clasamentului provizoriu si dupa runda de sambata a The Open Championship, al treilea turneu de Grand Slam al anului, care se disputa pe spectaculosul traseu de la St.Andrews (Scotia).

Dupa trei runde Oosthuizen se afla la -15, total 201, cu patru lovituri in fata principalului sau urmaritor englezul Paul Casey. Acesta a incheiat ziua de sambata cu un excelent 67, la 5 sub par.

Pe pozitia a treia a urcat germanul Martin Kaymer, acesta aflandu-se la 8 sub par, total 208 lovituri.

Urmeaza la 7 sub par un grup de trei jucatir, suedezul Henrik Stenson, spaniolul Alejandro Canizares si englezul Lee Weestwood pastrand inca sanse la victorie, desi Oosthuizen si-a construit un avans confortabil.

Cu o vechime de 150 de ani, Openul Britanic si-a dovedit caracterul imprevizibil in ultimele trei zile, nord-irlandezul Rory McIlroy trecand rapid de la extaz la agonie.

Dupa ce a incheiat runda inaugurala cu un senzational 9 sub par, total 63, nord-irlandezul de 21 ani a avut in ziua de vineri un traseu dezastruos, terminat cu 80 de lovituri la 8 peste par.

McIlroy a revenit sub par in ziua de sambata, pe care a incheiat-o cu 69 (-3), reusind astfel sa-si stabileasca pozitia generala la 4 sub par dupa trei runde.

Liderul mondial Tiger Woods a cazut in ierarhie dupa un inceput promitator. Americanul a acoperit traseul de joi cu 67, dupa care vineri si sambata a reusit de fiecare cate un 73 care l-a coborat la 3 sub par, total 213.

In spatele lu Woods vor incepe runda finala Phil Mickelson (-2), Robert Allenby si Graeme McDowell (ambii la -1).

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza