Trei piese progressive de la Markus Schulz (GDJB World Tour Londra)

In pregatirea evenimentului care se va desfasura pe 18 septembrie la Arenele Romane, intram putin in atmosfera cu Markus Schulz si inconfundabilul sau stil progressive trance.

Am ales trei piese care au fost incluse in setul de doua ore transmis pe 1 iulie in cadrul Global DJ Broadcast. Cele doua ore de radio in realitate au fost sapte (7), Markus Schulz mixand la Ministry of Sound din Londra intr-un World Tour de senzatie.

Pentru inceput, Juan Deminicis – Press Kit. O piesa tocmai buna pentru a intra in atmosfera de party. Te familiarizezi cu locatia, iei primele contacte cu ceilalti noi prieteni din arena, bei ceva racoritor si incet, incet te prinde valul.

Deja cu 16 Bit Lolitas – 4v2 chestiunea devine cu adevarat serioasa. Tocmai ai terminat cutia de racoritoare si te pui serios in miscare. Ritmul creste simtitor si deja te-ai familiarizat cu genul progressive. Iti place si parca il stii dintotdeauna.

Punctul de maxim este atins cu Dakota – Johnny The Fox (Barnes & Heatcliff Remix), unde Dakota este pseudonimul lui Markus Schulz pentru cei care nu stiau. Dar cine sa fie Johnny The Fox? Poate fi oricine, nici nu mai conteaza. Ritmul deja face trecerea de la progressive spre un trance care te tine in miscare. O piesa care te atinge cu adevarat si care-ti stimuleaza pana si cele mai indepartate simturi. Vibrezi de-a dreptul si, o data cu tine, vibreaza intregul public ca un corp comun.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza