Menu
3 Comments

Vuvuzela interzisa in Liga 1. Ce usurare!

LOVE FOOTBALL, HATE VUVUZELA
Creative Commons License photo credit: Corscri Daje Tutti! [Cristiano Corsini]

Dupa cele vazute la Cupa Mondiala sau, mai bine spus, auzite, m-am temut ca scenariul se va repeta in Liga 1. Si intr-un astfel de scenariu de groaza, am fi avut de-a face cu o poluare fonica de proportii catastrofale.

Pe principiul ‘ce-i trebuie chelului?’, spectatorului roman de fotbal (spargator de seminte) tocmai o astfel de jucarie periculoasa i-ar fi lipsit din arsenal. Nici nu vreau sa-mi imaginez infernul creat de 100 de vuvuzele la un ‘derby’ Bistrita-Urziceni.

Plus de asta baietii bronzati tot timpul anului si-ar fi frecat mainile in fata unei noi posibilitati de afacere la coltul strazii. Asadar sa repetam scenariul: romanul pe stadion, seminte, lexicul de injuraturi si…vuvuzela. Adio fotbal, adio vocea galeriilor.

Asa cum sunt ele reprezinta un element de care nu poti face abstractie la nicio partida care se respecta. Noroc cu decizia lui Mitica Dragomir, care a salvat o data in plus fotbalul romanesc de la un colaps din care nu-l mai vedeam scapat.

Tags: , , ,

3 thoughts on “Vuvuzela interzisa in Liga 1. Ce usurare!”

 1. relansat says:

  jos comunismul !!!
  am ramas aceiasi …

  1. Dumy says:

   Da…jos comunismul si sus prostia, pardon, vuvuzela!

 2. cneazul says:

  ce tot aveti cu vuvuzela? la mondialul asta numa de vuvuzele am auzit, nicidecum de calitatea fotbalului. Toata lumea da vina pe vuvuzele. Oricum, nu cred ca ar trebui interzise in romania, ca doar nu o sa fie ca in Africa de Sud, cu 40.000 de vuvuzele. erau 2-3 izolate 😀

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.