Diverse

Azerbaidjan a invins Romania la Timisoara

Nationala masculina de baschet a Romaniei a suferit, marti seara, la Timisoara, prima infrangere in actualele preliminarii pentru Campionatul European din 2011 contand pentru Grupa B a Diviziei B.

Tricolorii pregatiti de americanul Carl John Neumann s-au inclinat in fata selectionatei Azerbaidjanului, scor 86-101, oaspetii conducand in permanenta pe tabela de marcaj.

Cel mai bun marcator din echipa Romaniei a fost Vlad Moldoveanu (23 puncte), acesta fiind urmat de Titus Nicoara (21 puncte).

Din tabara azera s-a remarcat Bashak (28 puncte) si Davis (24 puncte), acesta din urma fiind un american naturalizat de federatia de la Baku.

Echipa Romaniei a rezistat doar in prima jumatate a meciului, scorul strangandu-se in doua ocazii, 35-36 si 38-39.

Debutul sfertului al treilea a stat sub semnul echilibrului, azerii pastrand un avans minim de doar doua puncte. Aruncare de trei puncte reusita de Bashak, jucator la Turk Telecom Ankara, a inclinat balanta la 47-52, diferenta marindu-se constant pana la final.

Azerbaidjan conduce Grupa B cu trei victorii din tot atatea meciuri, Romania urmand pe locul secund, cu doua succese si o infrangere.

Urmatorul meci al echipei tricolore este programat pe 21 august, in deplasare, contra nationalei statului Belarus.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza