Menu
0 Comments

Parcarea dezastruoasa de la Auchan imita Infernul Nordului

Nu credeam sa existe ceva mai deplorabil decat soselele din scumpa noastra capitala, dar m-am inselat amarnic. Parcarea hipermarketului Auchan concureaza cu succes pentru titlul neoficial de cea mai proasta suprafata asfaltica din oras.

Inca de la ridicarea amplasamentului solutia aleasa pentru parcare a fost una neinspirata si, cu timpul, aceasta s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru soferi si masinile lor.

Asfaltul s-a deteriorat continuu, astfel ca in acest moment reprezinta o adevarata aventura pe propriul buzunar sa intri la Auchan. Sa fie oare intamplatoare amplasarea unui service la doar cativa metri de hipermarket? 🙂

De lucrat se lucreaza la noul covor asfaltic, iar gazdele au postat din loc in loc mesaje prin intermediul carora se scuza pentru craterele din parcare, invitand conducatorii auto sa parcheze in subteran.

Subteran care fie vorba intre noi, si aici deschid o paranteza, nu este dintre cele mai sigure, din moment ce o prietena tocmai mi-a povestit cum a fost recent victima unui jaf chiar in miezul zilei din parcarea enuntata mai sus.

Revin la subiect si, in loc de concluzie, amintesc pentru cei care nu stiau ca grupul de retail Auchan a aparut in localitatea Roubaix de langa Lille (nordul Frantei), celebra pentru clasica de ciclism Paris-Roubaix, denumita si Infernul Nordului pentru dificultatile de traseu si drumurile grele.

Sa se fi gandit mai marii Auchan sa reproduca in micul Paris o bucata din Infernul Nordului cu aceasta parcare cu adevarat draconica? 😀

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza