Diverse

Romania castiga cu Albania

Nationala masculina de baschet a Romaniei a obtinut, sambata, a doua victorie consecutiva in Grupa B a Diviziei B din preliminariile Campionatului European din 2011.
Tricolorii pregatiti de americanul Carl John Neumann s-au impus, la Tirana, in fata Albaniei, cu 93-74, dupa ce la pauza mare gazdele conduceau cu 44-38.

“Echipa Albaniei a jucat bine si in primele doua sferturi am crezut ca vom pierde meciul. In partea finala am recuperat deficitul si am obtinut victoria”, a declarat Neumann potrivit site-ului fibaeurope.com

Tanara echipa a Romaniei a revenit cu maturitate in urmatoarele doua sferturi, pe care le-a castigat cu 25-15, respectiv 31-15.

Cel mai bun jucator din tabara tricolorilor a fost Titus Nicoara, acesta trecandu-si in cont 16 puncte si 11 recuperari in cele 29 de minute cat s-a aflat pe teren.

Alti marcatori din echipa Romaniei: Silvasan (17 puncte), Dragusin (13 puncte), Moldoveanu (12 puncte), Dumitrescu (10 puncte), Chetreanu, Mandache (ambii cu 8 puncte), Capusan (7 puncte), Lazar (2 puncte).

De la albanezi s-a remarcat Karaj (19 puncte) si Kuqo (18 puncte).

Romania s-a instalat dupa aceasta victorie pe primul loc in Grupa B a Diviziei B, urmand a intalni pe 17 august, pe teren propriu, la Timisoara, echipa Azerbaidjanului. Campania din acest an va fi incheiata pe 21 august, in deplasare, contra nationalei statului Belarus.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza