Diverse

Sepcile Rosii, a doua victorie consecutiva in campionat. Primele goluri primite de Otelul

A doua victorie consecutiva pentru nou promovata Universitatea Cluj, care a depasit, duminica, pe Otelul Galati, cu 2-1 (1-1), prin golurile marcate de Mendy si Bostina. Reusita galatenilor a fost semnata de Borbely in finalul primei reprize.
O prima ocazie pentru clujeni in minutul 11, pe fondul unei usoare dominari.

Mendy a patruns pe stanga, a intors mingea in centru pentru sutul lui Niculescu, iar acesta a tras putin pe langa poarta lui Grahovac.

Gazdele arenei din Alba Iulia au continuat sa preseze si Lemnaru a semnat in minutul 18 cea mai mare ocazie a debutului de partida, trimitand cu capul din zece metri in transversala portii galatene.

Niculescu a trecut din nou pe langa deschiderea scorului in minutul 26, cand sutul sau din interiorul careului a fost respins cu un ultim reflex de Grahovac.

Mare ocazie pentru Otelul in minutul 31, cand Antal a sutat in bara cu poarta goala, dupa o iesire hazardata a lui Matache.

Jocul s-a deschis pe masura trecerii timpului si ambele echipe au ratat ocazii importante. Mai intai Ochirosii nu l-a putut invinge pe Matache cu un sut din 7-8 metri, pentru ca la faza imediat urmatoare Niculescu, singur in careul advers, sa suteze mult peste poarta.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 35, cand Mendy a patruns o data in plus pe partea stanga, alegand sa finalizeze cu un sut pe jos, dupa ce l-a culcat intr-o prima faza cu o fenta subtila pe Grahovac.

Galatenii au restabilit egalitatea in prelungirile primei repreze cand, in urma unei faze fixe de pe stanga, Borbely a trimis cu capul la coltul lung invingandu-l pe Matache.

Partea secunda a debutat cu Otelul in ofensiva, Borbely sutand in Matache din interiorul careului, dupa o demarcare ideala in suprafata de pedeapsa.

Clujenii au replicat pe masura si, dupa un galben acordat de Mugurel Draganescu lui Bostina pentru simulare in careul advers, arbitrul intalnirii a acordat punctul cu var de la 11 metri in minutul 53.

Lemnaru a patruns in viteza, obtinand penaltyul in duel cu Sirghi, jucatorul galatean busculandu-l pe clujean in alergare. Bostina a transformat fara probleme pentru 2-1.

Otelul a evoluat in inferioritate numerica incepand cu minutul 60, dupa ce Borbely a cazut teatral in careul advers primind al doilea galben.

Chiar si asa finalul a apartinut echipei lui Dorinel Munteanu, Paraschiv si Pena ratand doua mari ocazii de gol.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza