Diverse

Steaua a jucat pe playstation la Vaslui

Derby-ul european dintre Vaslui si Steaua s-a transformat intr-un adevarat galop de sanatate pentru formatia bucuresteana, echipa pregatita de Ilie Dumitrescu impunandu-se, in deplasare, cu un categoric 3-0. Surdu si-a trecut in cont o dubla, scorul final fiind completat de Stancu.
Titularizat in locul lui Kapetanos, atacantul Surdu a deschis scorul in minutul 6, dupa o demarcare la limita offsideului. Surdu a patruns in viteza, fiind scos din offside de Papp, punctand pentru 1-0 dupa ce l-a driblat si pe Kuciak.

Cu o densitate buna la centrul terenului, Steaua lui Ilie Dumitrescu a dominat inceputul meciului de la Vaslui, constructia gazdelor fiind ingreunata de presingul agresiv al ros-albatrilor.

Prima ocazie a gazdelor a venit in minutul 31, cand fundasul Papp a reluat cu capul din sase metri putin peste transversala.

Sapte minute mai tarziu a fost randul lui Wesley sa rateze tinta, atacantul vasluian reluand cu capul pe langa poarta, dupa o buna centrare venita de pe stanga de la Luz.

In ultimele secvente ale primei reprize gazdele au trecut din nou pe langa egalare, Campano sutand pe langa poarta dupa ce a patruns in careu din offside clar.

Steaua a inceput in forta partea secunda si dupa doar doua minute Stancu ridica scorul la 2-0 cu un sut din interiorul careului. Surdu a pasat excelent pentru colegul din linia ofensiva si Stancu nu l-a iertat cu Kuciak.

Vasluienii nu s-au predat iesind cu hotarare la joc. Astfel, dupa alte doua minute acelasi Wesley a pus capul in fata portii pentru o reluare decisiva, dar mingea a trecut putin pe langa poarta.

Si cum de cele mai multe ori ocaziile in fotbal nu raman nerazbunate, Surdu si-a trecut in cont dubla in minutul 54 cu un voleu necrutator din interiorul careului.

Fara a mai avea prea multe de pierdut, vasluienii s-au aruncat in atac si Pouga a ratat o mare sansa de gol in minutul 74, cand a trimis cu capul pe langa poarta.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza