Ciclism

Tony Martin la conducere in Tarile de Jos

Germanul Tony Martin a devenit noul lider al Turului Eneco la finalul etapei a 3-a, care s-a desfasurat, vineri, in jurul localitatii belgiene Ronse (181.8 km).

Etapa a fost castigata de olandezul Koos Moerenhout (Rabobank), acesta fiind inregistrat cu timpul de 4 ore, 35 minute si 51 secunde.

Al doilea a sosit Martin, campionul Germaniei de contratimp intrand in posesia tricoului alb de lider pentru un avans de zece secunde in fata lui Moerenhout.

Plutonul a sosit cu o intarziere de un minut si 24 secunde, australianul Alan Davis (Astana) regland sprintul pentru locul trei in fata norvegianului Edvald Boasson Hagen (Sky).

Canadianul Svein Tuft (Garmin) a sosit in pluton pe locul 20, pierzand astfel tunica alba in fata lui Martin. Castigatorul prologului ocupa locul trei la general, cu o intarziere de un minut si 26 de secunde.

Plutonul Turului Enco revine sambata pe teritoriul Olandei dupa 214.4 kilometri de cursa. Se va pleca din Belgia, mai precis de la St.Lievens-Houtem, si se va ajunge in OLanda la Roermond,

Cursa se va incheia marti cu un contratimp individual de 16.9 kilometri la Genk.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza