Diverse

Victorie umbrita a Stelei cu Universitatea Craiova

Gazdele arenei din Ghencea s-au impus cu 2-1, dar Stiinta a avut un gol perfect valabil anulat la scorul de 0-1.

A doua victorie consecutiva la limita pentru Steaua in noua era Piturca, echipa bucuresteana impunandu-se, sambata, cu 2-1, in fata Universitatii Craiova.

Oltenii au deschis scorul dupa pauza prin Iliev, pentru gazde marcand Stancu si Surdu. Universitatea a avut un gol marcat de Costea anulat eronat pentru o imaginara pozitie de offside.

Atmosfera de mare derby in Ghencea la meciul dintre noua echipa a lui Victor Piturca si Universitatea lui Aurel Ticleanu.

Incurajati de peste 20.000 de suporteri, stelistii au atacat inca din debut, prima ocazie venind la lovitura de cap a lui Dorel Stoica din minutul 3.

Responsabil cu pasa decisiva, Banel Nicolita a incercat sa-l puna in pozitie de finalizare pe Bogdan Stancu, dar de fiecare data atacantul stelist era cu un pas in urma aparatorilor olteni.

Stancu a ratat prima ocazie a meciului in minutul 18, cand a sutat pe langa poarta din unghi, dupa o patrundere in viteza pe dreapta.

Steaua a continuat sa fie echipa mai prezenta in joc si Stoica a ratat in minutul 31 deschiderea scorului. Lovitura de cap a fostului oltean a fost respinsa de pe linia portii de un Dananae plasat providential.

Partea secunda a inceput cu un galben primit de Prepelita pentru un fault asupra lui Latovlevic.

Oltenii au reusit deschiderea scorului la prima ocazie de poarta, bulgarul Valentin Iliev reluand cu capul sub transversala centrarea venita din corner in minutul 51.

Sapte minute mai tarziu s-a consumat o faza extrem de importanta pentru economia partidei. Costea a patruns pe dreapta si l-a invins pe Tatarusanu cu un sut la coltul lung.

Reusita atacantului oltean a fost anulata eronat de Marius Avram, centralul partidei considerand ca bulgarul Gargorov, aflat pe traiectoria balonului, ar fi fost in pozitie afara din joc.

Steaua a reusit restabilirea egalitatii pe tabela de marcaj in minutul 67, cand Stancu a reluat din doi metri balonul revenit in fata portii din bara dupa devierea lui Alves.

Gazdele au prins aripi dupa marcarea golului si Nicolita l-a pus in mare dificultate pe Lung junior cu un sut la coltul scurt in minutul 75.

La doar 12 minute de la intrarea in teren, Surdu a marcat pentru 2-1, cu un sut din centrul careului. Intreaga faza a fost creata insa de Latovlevic, care a sutat violent in bara dupa care mingea a revenit in fata portii.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza