Menu
0 Comments

A State of Sundays, un nou concept marca Armin van Buuren lansat pe radio

DJ-ul si producatorul olandez vine in intampinarea fanilor sai cu o noua emisiune dedicata genului trance & progressive, retaeza Sirius XM urmand a difuza, incepand cu 12 septembrie, in fiecare zi de duminica, show-ul A State of Sundays.

Potrivit site-ului oficial al artistului, noua emisiune se doreste a fi un bonus la actuala si indragita A State of Trance, publicul avand o ora in plus de trance si progressive din colectia personala a lui Armin.

Mai mult decat atat, A State of Sundays va avea o segment special ‘Favourite Future DJ’ si va cuprinde seturile altor DJ de top, precum Markus Schulz, Dash Berlin, John O’Callaghan, Andy Moor, in 24 de ore dedicate exclusiv genului trance & progressive.

“Anul urmator voi celebra episodul 500 si 10 ani de A State of Trance si am luat in calcul extinderea show-ului, iar SIRIUS XM mi-a acordat posibilitatea de a oferi la randul meu mai multe piese noi si remixuri fanilor din intreaga lume. Vom privi inapoi in istoria emisiunii si a muzicii trance in general. Este un vis devenit realitate sa pot programa 24 de ore de muzica”, a spus Armin.

A State of Sundays va debuta in aceasta duminica, pe 12 septembrie, cu un set exclusiv de sase ore mixat de Armin van Buuren in Clubul Amnesia din Ibiza, unde artistul olandez este rezident in fiecare seara de marti pe timpul verii.

SIRIUS XM este o retea americana de radio pe satelit care functioneaza pe sistemul ‘pay-to-listen’.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza