Menu
0 Comments

Markus Schulz a facut show total in Global DJ Broadcast World Tour la Bucuresti

 

Cunoscutul DJ Markus Schulz de la Armada Music a coborat pentru o noapte printre pasionatii genului trance din Romania, oferind o reprezentatie de gala in Studio Martin, loc care a gazduit Global DJ Broadcast World Tour din aceasta luna septembrie.

Inainte de sosirea lui Markus, cei doi romani, liderii genului la noi in tara as indrazni sa spun acum dupa cele vazute si mai ales ascultate, Snatt & Vix, au incalzit atmosfera cu un warm de 2 ore si 40 de minute.

La un moment dat, pe la 1:10 se aude din spate: “Faceti, faceti loc”. Cand ma intorc il vad pe Markus fiind condus spre scena de un grup de bodyguarzi. Pentru cateva secunde am fost langa omul nostru. Un baiat din fata se uita mirat. Il intreb: “Ai vazut si tu? Era Markus”.

Si de aici inainte distractia a continuat la o alta dimensiune. Explozie de voci, maini ridicate in aer si exhuberanta la patrat. Intrase Markus la pupitru si publicul l-a intampinat asa cum se cuvine, ca pe un artist de prima categorie al genului trance & progressive.

Ceea ce a urmat cu greu mai poate fi descris in cuvinte, dar atat mai spun doar: un concert de nota 20 (muzical), cu un DJ extraordinar de pasionat de munca sa, expresiv in tot ceea ce a facut in spatele butoanelor si intr-o permanenta comunicare cu publicul.

 

Doua ore din setul lui Markus Schulz inregistrat in Studio Martin pot fi ascultate pe 7 octombrie, de la ora 19, pe postul online Digitally Imported, in emisiunea Global DJ Broadcast.

In continuare cateva imagini care nu mai au au nevoie de nicio prezentare. Markus Schulz @ Studio Martin in Global DJ Broadcast World Tour:

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza