Menu
0 Comments

Prima victorie pentru Steaua Rangers in noua editie a Ligii Mol (Galerie foto)

Echipa Steaua Rangers a obtinut, duminica, prima victorie din aceasta a III-a editie a Ligii Mol, formatia bucuresteana impunandu-se, pe teren propriu, in fata maghiarilor de la Ujpesti Budapesta, cu 7-1 (1-0, 3-0, 3-1).

In fata a 500 de spectatori, Steaua Rangers a practicat un joc placut ochiului, tineretea din lotul echipei militare conlucrand perfect cu experienta unor jucatori precum Timaru sau Nicolescu pentru obtinerea victoriei.

De 13 ori campioana a Ungariei, dar ultima data in 1988, Ujpesti a surprins in prima repriza prin disciplina si o aparare extrem de precisa. Steaua a deschis scorul tarziu prin Yemelyanenko, dar adevarata descatusare a venit in partea secunda, cand Nicolescu a transformat o lovitura de penalizare (procedeu vazut destul de rar), pentru ca doar dupa 27 secunde Zabludovskyy sa inscrie pentru 3-0 cu un sut din zona.

Pana la final Steaua a controlat jocul cu pase frumoase, actiuni in viteza si in general un hochei de buna calitate. Oaspetii din Budapesta au compensat lacunele din propria exprimare pe gheata prin duritati, existand doua momente de maxima tensiune care au necesitat interventia hotarata a celor trei arbitri.

Pentru statistica, golurile Stelei au fost marcate, in ordine, de Evgeny Yemelyanenko (15:38), Viorel Nicolescu (24:40 – sut de penalizare, 52:08), Denis Zabludovskyy (25:07, 48:36), Andrei Butochnov (39:36), Ioan Timaru (51:16).

Pentru Ujpest a marcat Bela Szilard Rusznyak (47:34) in situatie de superioritate numerica.

In urma acestui rezultat, Steaua Rangers a urcat pe locul 3 in clasamentul Ligii Mol, unde lider este Sport Club Miercurea Ciuc, urmata de Dab.Docler.

Pentru Steaua a fost doua partida in competitia la care participa trei echipe din Romania si alte sase din Ungaria, dupa ce meciul de vineri cu Ferencvarosi a fost amanat din cauza topirii ghetii de la patinoarul Mihai Flamaropol.

In urmatoarea etapa Steaua Rangers va sta, hocheistii pregatiti de Nelu Alexe urmand a reveni pe gheata vineri, 17 septembrie, de la ora 19, cand este programata intalnirea cu Vasas Budapesta.

Cu alte cuvinte, duminica s-au mai disputat alte trei meciuri in Liga Mol, inregistrandu-se urmatoarele rezultate:

Sport Club Miercurea Ciuc – Ferencvaros 4-2 (2-0, 1-0, 1-2)

Vasas – Dab.Docler 3-1  (0-0, 2-0, 1-1)

Miskolci – Fenestela Brasov 5-2 (1-0, 1-2, 3-0)

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.