A State of Trance 500: Armin a anuntat cele cinci orase gazda pentru 2011


Creative Commons License photo credit: Krug6

Armin van Buuren a anuntat cele cinci orase de pe cinci continente care vor gazdui in 2011 episodul aniversar 500 din emisiunea A State of Trance.

Astfel, DJ-ul si producatorul olandez va face un adevarat tur de forta intre 19 martie si 16 aprilie, cu mega spectacole de sunet si lumina in Johannesburg, Miami, Buenos Aires, Den Bosch si Sydney.

“Sunt foarte mandru si bucuros ca am ajuns la episodul 500 al acestui show. Felul in care muzica trance suna astazi difera foarte mult fata de cum se auzea in urma cu zece ani, dar senzatiile traite au ramas la fel.

“Tranceul este influentat in zilele noastre de alte genuri precum techno, minimal sau techhouse. Este placut sa experimentam aceasta evolutie si pentru aceasta vom celebra trance-ul in cel mai mare stil cu putinta.

“Timp de o luna ascultatorii A State of Trance vor avea posibilitatea sa-si aleaga favoritii care sa mixeze in cele cinci petreceri ASOT 500, acestia reprezentand o larga varietate de stiluri, de la trance, progressive, si pana la tech-trance sau uplifting trance”, a declarat Armin van Buuren pentru site-ul sau oficial.

Vedeti mai jos programul complet ASOT 500 din 2011:

19.03: Africa de Sud (Johannesburg)
26.03: Statele Unite (Miami)
2.04: Argentina (Buenos Aires)
9.04: Olanda (Den Bosch)
16.04: Australia (Sydney)

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza